Teljeskörű szolgáltatás, alacsony kezdőtőkével

Piper Prémium Tagság

A magyar bútorgyártók legnépszerűbb társa most a lehető  legkisebb befektetéssel lehet a tiéd.

PPT: amivel azonnali látványos eredményeket érhetsz el

Már egy ideje kacérkodsz a program kipróbálásának lehetőségével?

Használd a Piper teljes értékű programját minden kiegészítőivel együtt és szerezz új megrendeléseket akár már holnap a vállalkozásod számára!

Most semmit nem veszíthetsz vele azzal, ha előfizetsz, hiszen maga már az ajándék értéke meghaladja az 1 havi Piper Premium Tagság (PPT) előfizetésének díját. Ajándékozd meg magad a lehetőséggel, hogy gyorsíthass a folyamataidon, lenyűgöző látványterveket készíts a vevőidnek és pontosabb, precízebb számításokat végezhess könnyedén egy program segítségével! Próbáld ki most a Piper Prémium előfizetéses tagságot (PPT) és használd ki a programban rejlő maximális lehetőségeket.

⚠️ Az előfizetés bármikor lemondható.

Böszörményi Andrea és Tiry Döme
A Piper tulajdonosai

A Piper Prémium Tagságot (PPT) azért indítottuk el, hogy a Piper3D előnyei mostantól bárki számára elérhetőek legyenek, a lehető legalacsonyabb befektetéssel.

Tudjuk, hogy mekkora előnyt jelent az értékesítésben egy Piperes látványterv, és mekkora segítség az instant gyártás-előkészítés, ezért azt szeretnénk, hogy ezt minden magyar bútorgyártó megengedhesse magának!

Most akár havi egy tank benzin áráért tiéd lehet egy új munkatárs, aki vevőket szerez neked, és rengeteg terhet levesz a jövőben a válladról!

Egy kedvező havidíj mellet megkapsz mindent amire szükséged lehet, hiszen:

  • Nem kell fizetned a programfrissítésekért.
  • Nem kell fizetned az új katalógusokért, adatbázisokért.
  • Nem kell fizetned az ügyféltámogatásért. “

Miért a Piper Premium Tagság a megoldás?

01

Többet fogsz keresni

Aki látványterveket készít, bizonyítottan többet értékesít. A mai modern világban a vevők igényei is folyamatosan nőnek, és már nem számít extrának, ha valaki látványtervet ad nekik. A látványterv ma már elvárás (ha nem azoknak akarsz értékesíteni, akiknek csak az ár számít).

A Pipernél arra törekszünk, hogy a látványtervek készítése szinte gyerekjáték legyen bárki számára.

02

kevesebbet fogsz dolgozni

Most mennyi időt töltesz el komplexebb konyha gyártás-előkészítésével? Mennyi ideig tart, míg adsz egy precíz ajánlatot?

A Piperrel a látványtervek alapján el tudod készíteni a teljes gyártás-előkészítést, néhány kattintással. Ez megrendelőnként hosszú órákat spórol meg neked.

03

Nyugodtabb leszel

A Piper nem számolja el az anyagkiírást vagy az árajánlatot, és kiszámolja a legoptimálisabb táblakiosztást is, így nem fog főni a fejed, hogy már megint sikerült valamit elszámolni.

A Piperrel készült tűpontos dokumentáció segít a bútorok összeszerelésében, beszerelésében így sokkal könnyebb átadni a munkát, akár alacsonyabban képzett munkaerőnek is.

Értékesíts többet!

Spórolj rengeteg időt!

Legyél büszke a munkádra!

Miért éri meg a havi előfizetéses Piper Prémium Tagságot választanod?

01

Nem fog megterhelni a befektetés

Jelenleg a Piper teljes csomagja több, mint nettó 2.8 millió Ft. Mostantól nem szükséges hatalmas összeget befektetned, ennek a töredékéért a tiéd lehet a komplett pénztermelő rendszerünk.

A mostani árak mellett kb. havi 1 tank benzin árából óriási változást érhetsz az értékesítés és a hatékonyság terén.

02

Az összes frissítést megkapod ingyen

A Tagsági rendszerben folyamatosan a legújabb és legjobb Piper verziót használhatod anélkül, hogy fizetned kellene a programfrissítésekért.

Minden Piper3D újdonságot megkapsz teljesen ingyen, legyen szó akár új programverzióról, vagy új adatbázisokról, gyártói katalógusokról (amik eddig mindig fizetősek voltak).

Kivételt képeznek a magasabb előfizetési kategóriába sorolt új modulok.

03

Legendás támogatást kapsz tőlünk

Ezért az árért megkapod a Pipercsapat legendás támogatását is, ami egyedülálló Magyarországon. Jelenleg egy 3 fős szakértői ügyféltámogató csapat dolgozik folyamatosan, hogy a felhasználóink a lehető legjobban elsajátítsák a Piper használatát.

Segítünk e-mailen, telefonon, vagy akár távsegítséggel is, ha komoly elakadásod lenne.

Rendszeresen tartunk online oktatásokat, kurzusokat, oktatóanyagokat készítünk, fejlesztjük a Piper tudásbázisát.

04

Összetartó Piper közösség

Tagként csatlakozni fogsz a Piperium közösséghez, és nem csak a Pipercsapat, hanem több száz aktív Piper3D felhasználó támogatását is fogod élvezni!

05

Extra tudás csak Tagoknak!

Nem csak szoftveres támogatással, hanem az iparág legjobb koponyáinak a tudásával fogunk támogatni. Készülünk csak Tagoknak szóló V.I.P. előadásokkal, kurzusokkal, ahol a legjobbaktól tudsz majd tanulni, nem csak szoftveres témában.

06

Költségként leírhatod

A tagsági díjat 100%-ban leírhatod költségként, így tulajdonképpen “ingyenes” lesz a  bérleted. Ha nem hiszed, kérdezd meg a könyvelődet!

CSATLAKOZZ MOST

és próbáld ki A PIPER PRÉMIUM TAGSÁG előnyeit!

A feltűntetett árak nettó árak

Bisnode tanusitvany

Velünk nem fogsz ráfázni. Az ország top 0.63% legmegbízhatóbb cége között vagyunk.

Gyakran Ismételt Kérdések

Bármikor lemondhatom az előfizetést?

Igen, a Piper Prémium Tagsághoz nem szükséges semmilyen kötöttséget bevállalnod, az előfizetést bármikor lemondhatod, csak írj egy e-mailt nekünk, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat! De vigyázz, ha lemondod az előfizetést, akkor ha újra előfizetsz, már valószínűleg csak egy magasabb áron fizethetsz elő.

Fizetnem kell, ha kijön egy új frissítést, vagy egy adatbázis?

Ha PPT tag vagy, akkor nem. A legújabb Piper verziót és a legújabb adatbázisokat, katalógusokat is mind meg fogod kapni ingyen. 

Amennyiben egy olyan új modullal jövünk ki, ami egy magasabb előfizetési kategóriába sorolható, mint amiben vagy, akkor lehetőséged lesz a magasabb kategóriára váltani, de nem kötelező! 

Az ügyfélszolgálati támogatásért kell fizetnem?

PPT Tagként ingyenesen rendelkezésedre áll a teljes Piper támogató csapatunk, ha bármi kérdésed, elakadásod lenne. Folyamatosan fejlesztjük tudásanyaginkat, ingyenes videós oktatóanyagokkal, online kurzusokkal is fogunk támogatni.

Ha hosszabb egyéni oktatást szeretnél, akkor szakértői kollégáinknál foglalhatsz időpontot személyes képzésre óradíjas alapon.

Milyen gyorsan lehet megtanulni a program használatát?

Mi minden tőlünk telhető segítséget meg fogunk adni hozzá neked, de ez csak rajtad fog múlni. Az elején mindenképp bele kell majd fektetned egy kis energiát, de utána az életed részévé fog válni a Piperes tervezés, és rengeteget fog hozni a konyhára.

Tervezhetek egyedi bútorokat, tárgyakat is a programmal?

A Piper komplett konyha, iroda, gardrób, fürdő, nappali, háló, tetőtér adatbázissal rendelkezik, valamint fel van töltve a hazai legnépszerűbb gyártók, forgalmazók termékeivel (pl. Egger, Falco, Forest, Nett Front, Csercsics stb.).

Ezek mellett viszont lehetőséged van korlátlanul bővíteni az adatbázist, egyedi bútorok vagy akár marásminták, használati tárgyak tervezésével, színminták bevitelével.

Bútorgyártóként beállíthatom a saját gyártási rendszeremet a programmal?

Igen, sőt mindenképp tedd meg, hisz ez  a progamunk lényege! A Piperben beálllíthatod egyedi gyártási rendszeredet, árazási szisztémádat, és onnantól kezdve a gyártás-előkészítés már menni fog mint a karikacsapás! Így fogsz munkánként órákat megspórolni magadnak.

Hány gépen használhatom a programot?

Egy licenszet egyszerre egy gépen használhatsz. A programot bármikor, bárbennyiszer áttelepítheted másik számítógépre.

Ha a cégnél többen szeretnétek egyszerre használni a programot, keressetek meg minket a 06-70-314-3532-es számon, ebben az esetben jelentős extra kedvezményt adunk az extra licenszek árából!

Kiemelt együttműködő partnereink

Maradt még kérdésed?
Keress meg minket!

+36 20 510 8511
+36 70 314 3532

hello@piper.hu