SZIA, Téged keresünk!

pont egy ilyen tehetséges

C# programozót.

Akár pályakezdők jelentkezését is várjuk

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk a Piper Kft., egy sikeres, feltörekvő magyar szoftverfejlesztő családi kisvállalkozás.

Mi vagyunk a Piper 3D, az elsőszámú magyar 3D-s látványtervező és bútorgyártás-előkészítő szoftver kitalálói, fejlesztői és értékesítői.

Miért szeretsz majd nálunk dolgozni?

N

Korrektek leszünk Veled

Kiszámítható, stabil és mindig időben érkező jövedelmet nyújtunk, valamint sikereinkkel egyenes arányban növekvő bónuszokat.

N

Stabil hátteret biztosítunk

Mi nem egy  bizonytalan jövőjű startup vagyunk, 20 éve vagyunk a piacon és az utóbbi időben egyre gyorsabban fejlődünk. Veled is hosszútávon számolunk.

Ja és erről tanusítványunk is van, amit kb. 200-ból 1 vállalkozás kap meg (és ezt egymás után 3. éve kapjuk meg folyamatosan).

Bisnode tanusitvany

N

Csapat vagyunk, nem egy multi

Nálunk nem egy közlegény leszel a multi hadseregében. Nálunk egy kis csapat aktív tagja leszel, akivel közösen ötletelünk, valósítunk meg és közösen részesedünk a sikerekből. 

N

Hatalmas céljaink vannak

Ha szereted a kihívásokat és a nagy célokat, akkor itt a helyed. Miután meghódítottuk hazánkat, szoftvereinkkel világhódító terveink vannak (amiket meg is fogunk valósítani).

N

Szeretjük ügyfeleinket (és ők is minket)

Nálunk elsődleges szempont az ügyfelek elégedettsége, és ez sikereink egyik záloga. Bevonjuk őket a fejlesztésbe is. Ha ezzel tudsz azonosulni, akkor jó helyen jársz! 

N

Izgalmas és kreatív projekteken dolgozunk

Folyamatosan újítunk, tele vagyunk ígéretes tervekkel. A szűk keresztmetszet a fejlődésre a programozási kapacitásunk, ezért is van szükségünk Rád!

N

Rugalmasak vagyunk

Home office/irodai munka, szabadságok stb. mind megbeszélés tárgya.

N

Nem terhelünk túl

Egy munkanap nálunk 8 órából áll. Nem túlórázunk, nem támasztunk irreális elvárásokat. Viszont munkaidőben hatékony és céltudatos munkavégzést várunk el.

N

Ünneplünk

Sikereinket mindig megünnepeljük egy jó étteremben, vagy egy baráti sörözéssel, mert büszkék vagyunk arra, amit elérünk, és mert megérdemeljük! 🙂

Magyar vállalkozás választotta már szoftvereinket

éve fejlesztjük fő szoftverünket, a Piper 3D-t.

Fős a csapatunk jelenleg

Min dolgozunk?

Csak olyan dolgokon, amik valós hasznot hoznak felhasználóinknak. Reméljük ez fontos neked is.

 

Látványtervező és bútorgyártás támogató program

Fő termékünk a Piper 3D, egy nagyon komplex tervező szoftver, amivel belsőépítészeti látványterveket lehet csinálni, és a bútorok gyártását is nagyban tudja támogatni, teljes gyártási dokumentációval, gyártási árkalkulációval, táblaoptimalizálással, műhelyrajzokkal stb.

Vásárlóink legnagyobbrészt bútorgyártó vállalkozások, de emellett számos lakberendező ügyfelünk is van.

Magyarországon a Piper3D a legnépszerűbb tervező program a bútoriparban.

Nagy tervünk, hogy ezt a szoftvert teljesen megújítjuk, újraírjuk, és nem csak hazánk, hanem a világ legsikeresebb bútoripari tervezőprogramjává tesszük. Ebbe a nagy projektbe fogsz becsatlakozni.

Ha gondolod, próbáld ki!

 

Realtime látványterv készítő program

Unityben is dolgozunk, szuper fejlesztésünk a PipShow (nem olyan, peepshow, amire gondolsz :), egy olyan program, amivel a statikus renderelést váltottuk ki egy realtime megjelenítővel, így a látványtervezést jelentősen meggyorsítjuk és leegyszerűsítjük ügyfeleinknek.

Próbáld ki itt, milyen barangolni egy látványtervben.

 

Mit hoz a jövő?

A fentiek mellett rengeteg tervünk van a közeljövőre tekintve:

 • Nemzetközi piacokra lépünk fő programunkkal, a Piper3D-vel
 • Online tervező programot fejlesztünk
 • Tovább dolgozunk a bútorgyártást segítő folyamatainkon
 • Kapcsolatot építünk ki CNC gépekkel
 • Befejezzük a VR tervező modulunkat, és még sok más izgalmas fejlesztést fogunk csinálni a közeljövőben.

Hol vagyunk helyileg?

Irodánk Solymáron (II. kerület közvetlen szomszédságában), a központtól (Templom tér) kb. 5 perc sétára található, tökéletesen nyugodt környezetben, saját kertrésszel, ahova bármikor kimehetsz napközben kiszellőztetni a fejedet. De a csapat jórész home officeban dolgozik, erre neked is lesz majd lehetőséget.

Ha budapesti vagy:

Budáról ideális az iroda megközelítése tömegközlekedéssel, vagy autóval, mert reggel és este is pont a dugóval ellentétes irányból jöhetsz, így pikk-pakk be lehet érni könnyedén.

Pestről pedig a Nyugatiból indul rendszeresen vonat, ami kb. 20-25 perc alatt Solymáron is van, így szintén nem okoz nagy gondot a bejutás.

mit várunk el tőled?

 • Jól ismered a C# nyelvet
 • Tudsz rendszerben dolgozni/gondolkozni
 • Tudsz célokért dolgozni, és felelősséget vállalni a munkádért
 • Szereted a 3D-t, rendelkezel térgeometriai ismeretekkel
 • Alkalmazkodóképes vagy, ki tudsz lépni a komfortzónádból, ha kell
 • Tudsz csapatban és egyedül is dolgozni

mit tartunk előnynek?

 • Unity, vagy más 3D-s motorok ismerete
 • Piper 3D felhasználói szintű ismerete
 • SQL, PHP, OpenGL, 3ds Max ismeretek
 • Bútoripari ismeretek
 • Agile/Scrum ismeretek

Jelentkezz nyitott pozíciónkra a lenti űrlapon keresztül!  

1. LÉPÉS: Töltsd ki a lenti rövid jelentkezési űrlapot (ne felejtsd el feltölteni az önéletrajzodat és az opcionális motivációs leveledet!)

2. LÉPÉS: A sikeres Jelentkezési űrlap kitöltését követően kapni fogsz egy e-mailt, amelyben egy Előszűrő kérdéssorra vezető linket találsz. Ezen keresztül szeretnénk egy kicsit jobban megismerni Téged. A kitöltés körülbelül 20 percet vesz igénybe. A sikeres jelentkezéshez kérlek, hogy legkésőbb 24 órán belül töltsd ki! – Itt kérlek ellenőrizd a SPAM/Promóciók mappát is, mivel ott is landolhat a levél.

3. LÉPÉS: Az előszűrő kérdőív kitöltése után fogsz kapni egy rövid tesztfeladatot. Ez egy amolyan belépő jellegű feladat, amivel ellenőrizzük, hogy a munkához szükséges alap programozói készségekkel rendelkezel-e.

4. LÉPÉS: Ha sikeresen megoldottad a tesztfeladatot, akkor felhívunk telefonon, és egyeztetünk egy személyes interjút, ami során jobban meg tudjuk ismerni egymást.

5. LÉPÉS: A kiválasztás eredményéről mindenképp visszajelzést küldünk számodra legkésőbb 2 héten belül!

Töltsd ki jelentkezési űrlapunk, és add be még ma önéletrajzod hozzánk!