SZIA, Téged keresünk!

pont egy ilyen kiváló

online marketing gurut!

MARKETING MENEDSZER POZÍCIÓ

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk a Piper Kft., egy sikeres, feltörekvő magyar szoftverfejlesztő családi kisvállalkozás.

Mi vagyunk a Piper 3D, az elsőszámú magyar 3D-s látványtervező és bútorgyártás-előkészítő szoftver kitalálói, fejlesztői és értékesítői.

Miért szeretsz majd nálunk dolgozni?

N

Korrektek leszünk Veled

Kiszámítható, stabil és mindig időben érkező jövedelmet nyújtunk, valamint sikereinkkel egyenes arányban növekvő bónuszokat.

N

Stabil hátteret biztosítunk

Mi nem egy  bizonytalan jövőjű startup vagyunk, 20 éve vagyunk a piacon és az utóbbi időben egyre gyorsabban fejlődünk. Veled is hosszútávon számolunk.

Ja és erről tanusítványunk is van, amit kb. 200-ból 1 vállalkozás kap meg (és ezt egymás után 3. éve kapjuk meg folyamatosan).

Bisnode tanusitvany

N

Csapat vagyunk, nem egy multi

Nálunk nem egy közlegény leszel a multi hadseregében. Nálunk egy kis csapat aktív tagja leszel, akivel közösen ötletelünk, valósítunk meg és közösen részesedünk a sikerekből. 

N

Hatalmas céljaink vannak

Ha szereted a kihívásokat és a nagy célokat, akkor itt a helyed. Miután meghódítottuk hazánkat, szoftvereinkkel világhódító terveink vannak (amiket meg is fogunk valósítani).

N

Szeretjük ügyfeleinket (és ők is minket)

Nálunk elsődleges szempont az ügyfelek elégedettsége, és ez sikereink egyik záloga. Bevonjuk őket a fejlesztésbe is. Ha ezzel tudsz azonosulni, akkor jó helyen jársz! 

N

Izgalmas és kreatív projekteken dolgozunk

Folyamatosan újítunk, tele vagyunk ígéretes tervekkel. A szűk keresztmetszet a fejlődésre jelenleg az online marketing aktivitásunk elégtelensége. Ebben lesz hatalmas részed.

N

Rugalmasak vagyunk

Home office/irodai munka, szabadságok stb. mind megbeszélés tárgya.

N

Nem terhelünk túl

Egy munkanap nálunk 8 órából áll. Nem túlórázunk, nem támasztunk irreális elvárásokat. Viszont munkaidőben hatékony és céltudatos munkavégzést várunk el.

N

Ünneplünk

Sikereinket mindig megünnepeljük egy jó étteremben, vagy egy baráti sörözéssel, mert büszkék vagyunk arra, amit elérünk, és mert megérdemeljük! 🙂

Ha szeretnél jobban megismerni minket

Hosszú version

Rövid version

Magyar vállalkozás választotta már szoftvereinket

éve fejlesztjük fő szoftverünket, a Piper 3D-t.

Fős a csapatunk jelenleg

A legfontosabb, hogy értéket teremtsünk az ügyfeleinknek, és ezt az értéket kiváló marketing segítségével minél több emberhez eljutassuk (és rávegyük őket arra, hogy konvertáljanak).

Mit fogsz majd marketingezni?

Fő termékünk a Piper 3D, egy nagyon komplex tervező szoftver, amivel belsőépítészeti látványterveket lehet csinálni, és a bútorok gyártását is nagyban tudja támogatni, teljes gyártási dokumentációval, gyártási árkalkulációval, táblaoptimalizálással, műhelyrajzokkal stb.

Vásárlóink legnagyobbrészt bútorgyártó vállalkozások, de emellett számos lakberendező ügyfelünk is van. Magyarországon a Piper3D a legnépszerűbb tervező program a bútoriparban, és erre nagyon büszkék vagyunk! 🙂

Abban fogsz segíteni, hogy a Piper3D-t minél több magyar vállalkozáshoz eljuttassuk, és hogy ők a lehető legnagyobb megelégedéssel használják és ajánlják tovább a termékünket. Nagy tervünk, hogy a közeljövőben nem csak hazánk, hanem a világ legsikeresebb bútoripari tervezőprogramjává tesszük. Ebben is komoly részed lehet!

 

Hol vagyunk helyileg?

Irodánk Solymáron (II. kerület közvetlen szomszédságában), a központtól (Templom tér) kb. 5 perc sétára található, tökéletesen nyugodt környezetben, saját kertrésszel, ahova bármikor kimehetsz napközben kiszellőztetni a fejedet. De a csapat jórész home officeban dolgozik, erre neked is lesz majd lehetőséget.

Ha budapesti vagy:

Budáról ideális az iroda megközelítése tömegközlekedéssel, vagy autóval, mert reggel és este is pont a dugóval ellentétes irányból jöhetsz, így pikk-pakk be lehet érni könnyedén.

Pestről pedig a Nyugatiból indul rendszeresen vonat, ami kb. 20-25 perc alatt Solymáron is van, így szintén nem okoz nagy gondot a bejutás.

szakmailag ezt kérjük

R

Kitűnő értékesítési szövegírási készség

Képesnek kell lenned értékesítési oldalak és értékesítési emailek önálló elkészítésére. Természetesen a mondanóvalóhoz, tartalomhoz adunk segítséget, de hatásos formába már neked kell öntened a szövegeket. Kérünk majd tőled szakmai blogcikkeket, tananyagokat is.

R

Marketing automatizációs szoftver ismeret

Mi a SalesAutopilot marketing automatizációs szoftvert használjuk (ami szintén egy szuper magyar fejlesztés) egy csomó folyamatunkhoz, de ha ismersz más, ehhez hasonló szoftvereket (Infusion Soft, Active Campaign stb.), akkor nem lesz probléma beletanulnod.

R

Facebook Hirdetéskezelő, Google Ads ismerete és hirdetéskezelési tapasztalat

Mivel aktívan hirdetünk, különböző folyamatokat tesztelünk és a listánkat is folyamatosan építjük, ismerned kell a fentieket. Hirdetési tapasztalat alatt nem csupán posztok kiemelésére gondolunk, hanem arra, hogy ha rád bízzuk az egyik értékesítési folyamatunkat, akkor proaktív módon tudd azt menedzselni. Értsd és elemezd a hirdetések hatékonyságát, készíts riportokat és tegyél javaslatokat a folyamatok jobbá tételére. El tudd készíteni a szükséges változtatásokat, legyen szó képről, szövegről vagy beállításokról.

R

Tech véna

Nem olyan embert keresünk, aki megírja a szövegeket, csinál egy-két képet, majd minden mást a “kockák” elvégeznek. Szeresd és értsd a programokat, képes legyél kezelni akár egy komplexebb marketingautomatizációs rendszert is. 

R

Angol tudás

Nem titkolt vágyunk, hogy a magyar piac meghódítása után nemzetközi vizekre evezünk szoftvereinkkel. Nem kell, hogy szakfordító legyél, de mindenképp tudnod kell rendszereket építeni, szöveget írni angolul.​​​

R

Projektmenedzseri szemlélet

Az eredményeidért Te leszel felelős. Nem tudsz feladatot visszadobni csak úgy senkinek, ezért fontos, hogy proaktívan, javaslattal állj elő minden feladat megoldására. Nagyon fontos, hogy “minden lehet, csak akarni kell” hozzáállásod legyen.

ezeket tartjuk előnynek

R

WordPress (+ Divi/Elementor, vagy hasonló) tartalomkezelő ismerete

Nálunk a marketing menedzser belsős képzés után saját maga készíti el a weboldalunknak az aloldalait. Ehhez “összekattintgatós” szoftvert (Divi) használunk, amivel ez könnyen megy. Nagyon fontos, hogy ez ne legyen teljesen ismeretlen számodra. Természetesen nem kell weboldal készítő legyél, de kell, hogy ismerj egy Elementor/Divi szerű WordPress sablont. A többit mi megtanítjuk.

R

Canva (vagy más képszerkesztő) használata

A közösségi média posztokhoz és a hirdetésekhez neked kell majd elkészítened a képeket, így szeretnénk, ha járatos lennél a Canva használatában és magabiztosan tudnál elkészíteni bármilyen kreatívot. Nem várjuk, hogy grafikus légy, csak legyen egy kis szépérzéked és kreativitásod.

R

Bútorok, bútorgyártás, asztalos szakma szeretete/ismerete, Piper3D ismerete

Ha szereted a bútorogyártást, az szuper! Ha ismered a programjainkat felhasználói szintén, az még királyabb! De persze ezeket nem várjuk el, úgyis meg fogod tanulni őket, amennyire szükséges.

MIK lesznek a napi feladataid?

%

Az időd kb. 34%-ában rendszereinket gyártod és üzemelteted majd a SalesAutopilot rendszerben, az érdeklődőszerző rendszerektől az első vevővé konvertáláson át az újraértékesítésig.

%

Az időd kb 28%-ában a szövegírási feladatokba fogunk bevonni. Változatos szövegeket készíthetsz, amelyek között biztosan lesznek értékesítési oldalak, értékesítési emailek, blogcikkek, tananyagok, közösségi média posztok és egyéb adminisztratív jellegű levelek is.

%

Az időd kb 17%-ában Facebook és Google hirdetések kezelésével fogsz foglalkozni.

%

Az időd kb. 12%-ában Divi segítségével fogsz új aloldalakat (pl. feliratkozó vagy értékesítési) oldalakat készíteni. Ne aggódj, vannak meglévő oldalaink és sablonjaink, amiket segítségül tudsz hívni. Azokat csak le kell másolni és egy kis szépérzékkel szuper végeredményt tudsz csinálni.

%

Az időd kb 9%-ában statisztikák készítését és dokumentálást kérünk tőled. Folyamatleírásokat készítünk, amik segítenek abban, hogy gyorsabban, hatékonyabban és hibamentesebben működhessünk. Ezek készítését és kiegészítését, fejlesztését tőled is kérjük majd, illetve néhány riport elkészítésébe is bevonunk, ami közvetlenül a munkádhoz kapcsolódik.

Jelentkezz nyitott pozíciónkra a lenti űrlapon keresztül!  

1. LÉPÉS: Töltsd ki a lenti rövid jelentkezési űrlapot (ne felejtsd el feltölteni az önéletrajzodat és az opcionális motivációs leveledet!)

2. LÉPÉS: A sikeres Jelentkezési űrlap kitöltését követően kapni fogsz egy e-mailt, amelyben egy Előszűrő kérdéssorra vezető linket találsz. Ezen keresztül szeretnénk egy kicsit jobban megismerni Téged. A kitöltés körülbelül 10 percet vesz igénybe. A sikeres jelentkezéshez kérlek, hogy legkésőbb 24 órán belül töltsd ki! – Itt kérlek ellenőrizd a SPAM/Promóciók mappát is, mivel ott is landolhat a levél.

3. LÉPÉS: Az előszűrő kérdőív kitöltése után fogsz kapni két rövid tesztfeladatot. Ez egy amolyan belépő jellegű feladat, amivel ellenőrizzük, hogy a munkához szükséges alap készségekkel rendelkezel-e (és kiszűrjük azokat, akik száz helyre szétszórják a jelentkezésüket).

4. LÉPÉS: Ha sikeresen megoldottad a tesztfeladatot, akkor felhívunk telefonon, és egyeztetünk egy személyes interjút, ami során jobban meg tudjuk ismerni egymást.

5. LÉPÉS: A kiválasztás eredményéről mindenképp visszajelzést küldünk számodra akkor is, ha nem te vagy az emberünk.

Töltsd ki jelentkezési űrlapunk, és add be még ma önéletrajzod hozzánk!