Piper3D verzióváltás csomagok

Válts most a legújabb Piper verzióra!

R

Jobb, stabilabb program számos új funkcióval

A 3.9-es verzió folyamatosan fejlődik, már a megjelenése óta is sok újdonsággal bővült. Biztonságosabb, hibamentesebb, stabilabb, könnyebben kezelhető, mint a korábbi verziók. 

R

Megújult alap adatbázis

A Piper3D adatbázisa a 3.9-es verzióban óriási átalakuláson ment át. Több száz javítás, újdonság van benne, sokkal könnyebb vele beállítani a tökéletes gyártás-előkészítést is.

R

Új Pipshow Virtuális Valóság modul

Legújabb újításaunk a Pipshow VR modul, amivel elképesztő élményt, és olyan szolgáltatást  nyújthatsz vásárlóidnak, mint a versenytársaid közül senki.

R

Új Gardrób modul

Teljesen új, csak a 3.9-es verzióval működő Gardrób rendszert csináltunk, amivel már tényleg semmi nem lehet akadály!

W

EXTRA BÓNUSZ: Új ügyfélszerző rendszer augusztustól

Egy teljesen új szolgálatást indítunk augusztustól, aminek a célja, hogy potenciális megrendelőket közvetítsünk felhasználóinknak.

Mi lesz, ha nem váltasz?

Q

Programodhoz nem jön ki több frissítés

A 3.8-as, vagy korábbi verziók támogatását 2023.07.01-től megszűntetjük. Ez azt jelenti, hogy több újdonság, frissítés nem fog kijönni a programodhoz.

Q

Korlátozott ügyfélszolgálati támogatást kapsz

A korábbi verziók támogatása a jövőben kizárólag a létfontosságú hibák elkerülésére korlátozódik. Ügyfélszolgálatunk tanácsadásban, hibajavításban nem fog tudni segíteni tovább (hisz olyan verziót használsz, ami már teljesen más, mint a legújabb).

Q

Lemaradsz az újdonságokról

A Piper továbbra is folymatosan fejlődik. Idén is számos új funkcióval, frissített- és új gyártói katalógussal jövünk ki, amik kizárólag a 3.9-es verzió használóinak lesznek elérhetők.

W

Nem kerülsz be az ügyfélszerző programba

Augusztustól érkező új ügyfélszerző programunkba kizárólag a legújabb Piper3D verziót használó ügyfeleink kerülhetnek be ingyenesen.

Piper Ügyfélszerző Program

Hamarosan új megrendelőket is szállítunk neked

Szívügyünk, hogy felhasználóinkat a lehető legjobban támogassuk, ahol csak tudjuk. Most egy teljesen új koncepciót találtunk ki erre, ami sokaknak segíthet a jelenlegi gazdasági helyzet nehézségein átlendülni.

A Piper3D-t havonta átlagban 1000 olyan ember próbálja ki, aki a saját bútorait tervezi meg a programmal. Jelentős részük konkrétan kivitelezőt keres, és így potenciális vásárlója a programot használó bútorgyártóknak. Ezen embereket fogjuk összekötni az igényeiknek legmegfelelőbb Piper felhasználókkal. 

t

Hogy kerülhetek be a programba?

Alapfeltétel, hogy a legújabb Piper3D verzióval rendelkezz, és leadd majd a jelentkezésedet a programba, amikor megnyílik a regisztráció júliusban. 

t

Mikor kezdődik?

A Piper Ügyfélszerző Programot augusztus elején tervezzük elindítani. Addig még tesztelünk, és felmérjük a Ti igényeiteket is, hogy hogy lenne a legjobb a rendszer a számotokra.

t

Mennyibe kerül?

A programba való belépés 2023-ban ingyenes. Egy célunk van vele, hogy hozzásegítsük felhasználóinkat ahhoz, hogy még több minőségi ügyfelük legyen.

A jövőben célunk, hogy növeljük hirdetési költségeinket, hogy még több potenciális ügyfelet hozzunk Nektek, ezért lehet, hogy 2024-től fizetős csomagokat is kialakítunk. Viszont ez a Ti döntésetek lesz, ez a program kizárólag értetek fog élni.

Így leszel még hatékonyabb a Piper 3.9-cel.

P

Teljesen új alaprajz tervező

Nincs többé macerás alaprajz tervezés, a megújult alaprajz tervezővel mostantól sokkal gyorsabban és egyszerűbben tervezhetsz!

A 3.9-es verzió új alaprajz tervezőjét felhasználóink visszajelzései alapján újraterveztük, és jelentősen továbbfejlesztettük.

P

Megújult méretezett rajzok

Az új pontos méretarányos, méretezett rajzok funkcióval már a berendezett terven belül is egyedileg kapcsolhatod a  méretvonalakat, beállíthatod a fal- és alaprajzi nézeteket, gépészeti jeleket helyezhetsz el és méretezhetsz, valamint a kiválasztott bútorhoz megjegyzéseket is fűzhetsz.

A beállított méretezett rajzok lehetnek drótvázas vagy színes ábrák is, méretarány szerint papíralapú vagy pdf nyomtatásban is nyomtathatóak.

P

Gyorskeresés az adatbázisban

Folyamatosan bővülő adatbázisunkban akár 5x gyorsabban dolgozhatsz legújabb funkciónkkal.
Keress rá pillanatok alatt a kívánt bútorra, kiegészítőre, vagy szűrd le az adatbázist, hogy egyszerre lásd például az összes hűtőszekrényt, jelentősen meggyorsítva a berendezést.

 

 

P

Dinamikus polcrendszer és kivezetések

Nem lesz gond, ha a polcokat szeretnéd variálni, egyedi méretben elhelyezni, mert az új beállításoknak köszönhetően 1 kattintással átállítható a polcok száma, pozíciója.

P

Gyártásra alkalmas lábazatok

Az előző folyóméteres lábazati elemekhez képest az új adatbázisban készítettünk minden egyes korpuszhoz csatolható egyedi alapelemeket, melyek dinamikusan állíthatóak a kivezetett méretrendszerben, és nem utolsósorban gyártáselőkészítésre is alkalmasak.

 

  • Alsószekrényekhez, kamraszekrényekhez csatolható lábazati egység, ahol kapcsolókkal állítható, hogy melyik jelenjen meg a lábazatok közül
  • Állítható visszaállások és kapcsolható élzárások segítségével a saját méretrendszerünkhöz igazíthatjuk
P

Egyedi fiókbelsők bútoronként

Mostantól a berendező felületen egyedi fiókbelsőket is megadhatsz, így akár 4 különböző fiókelrendezést is tervezhetsz egyetlen bútoron belül. 

P

Egyedi anyagcsere bútoronként

Már nemcsak a bútorok színét, hanem az anyagát is variálhatod. Egyszerűen kombinálhatod a korpuszvastagságokat, eltérő stílusú frontokkal tervezhetsz alsó és felső bútorokat.

P

Dinamikus táblázat export

Többé nem neked kell idomulnod a gyártási kimenetekhez, azok idomulnak hozzád! A gyártás-előkészítő elemlistájában változtathatod a fejlécek sorrendjét és sémát is menthetsz belőle. A változás az Excel exportban is automatikusan megjelenik.

P

Egyedi élzárás jelölések

A gyártás-előkészítőben bővültek az egyedi élzárás-jelölések is. Már külön- külön is megadhatsz egyedi karaktereket az elsődleges, másodlagos, front és “nincsélzáró” jelöléseknek.

P

Bútorcsere funkció

A bútorcsere funkcióval a már elkészült bútort pár kattintással egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező, de más stílusú bútorra cserélheted.

P

Bónusz vasalatok

A verzióváltáshoz most ajándékba adjuk az FDS DF, FDS DF PRO és FDS DF PO vasalatcsomagot is, majd hamarosan importálhatóak lesznek a 3.9-es verziódba a további Hettich, Strong stb. vasalatcsomagok is!

Extra! Megérkezett, és teljesen feltöltésre került a Blum Merivobox vasalatcsalád is!

 

 

Mit ad még a 3.9-es verzióváltás?

A fentieken felül a Piper adatbázisa hatalmas fejlesztésen és felújításon esett át, több száz újdonság és javítás került bele annak érdekében, hogy a felhasználói élmény sokkal jobb legyen, valamint a gyártás-előkészítés beállítása jelentősen egyszerűsödjön.

P

Nincsenek többé kék sorok a gyártás-előkészítőben. Minden anyagot a hozzá beállított árral számol a program.

P

A Front anyagok közé is bekerültek a Laminált bútorlap frontok “F” mint front típus szűréssel. Így az anyagcserében beállított Laminált frontok esetében pontosan beazonosítja az anyagokat a rendszer és az élzáró mennyiségeket is.

P

A Fiók típusok javításra kerültek. Minden vasalatot az anyagcsere beállításoknak megfelelően ír ki a program.

P

A Konyhabútor csoportban a mobilpolcok teljes átalakuláson estek át. Ezután nem az eredetileg beállított fix darabszámú polcot használhatjuk az egyes bútorelemekben, hanem annyi polcot fog tartalmazni az adott szekrény, amennyit megadunk.

P

A polcok lehetnek egyenlő osztásban a bútor pillanatnyi magasságának megfelelően, vagy egyedi távolságokban, amit mi határozunk meg a “jobb gombos” kivezetés beállításai között.

P

A Furat modulban a pántok pozíciója is változtatható. A kezdő, befejező, és a köztes poziciók is változtathatók az egyenlő osztáshoz képest.

P

A gyártás-előkészítő részben az anyagcsere folyamatok is optimalizálva lettek az alapanyagok változásainak megfelelően.

P

Élzárókat is beazonosítja a program szín szerint. Pontos mennyiségekkel.

P

Minden, a tulajdonságoknál kiválasztható szín és textúra feltöltésre került az alapanyagok közé is, színkóddal ellátva.

P

Új rejtett csúszós fiók kategória került bevezetésre vékony fenéklappal. A fenéklap választható az anyagcserében akár HDF vagy vékony laminált bútorlap formájában.

P

A Konyhabútor csoport (alsószekrény, felsőszekrény, kamraszekrény) feltöltésre került furatokkal (kötőelemek, tiplik, és vasalat furatok - fióksín és pántfuratok).

P

A gyártás-előkészítőben is annyi polc fog megjelenni, amennyit kiválasztottunk. Ennek megfelelően a polctartókból is annyi jelenik meg a kiírásban, amennyire szükség van a polcok mennyiségéhez.

P

A frontok esetében használatos pántok darabszámai a frontok magasságának megfelelően változnak, és a gyártás-előkészítőben is ez a darabszám jelenik meg.

P

A Furat modul használatához az alapelemek is kiegészítésre kerültek furatsablon anyagokkal, amikhez hozzárendeltük a megfelelő furatokat.

P

És még rengeteg kisebb-nagyobb javítás, módosítás...

P

Extra bónusz tárgyak

Az új adatbázisba lemodelleztünk néhány, általatok kért új használati tárgyat,
ezeket is bónuszba adjuk a frissített adatbázishoz.

P

Modernebb felület az új nézőképekkel

Hogy haladjunk a korral, a bútorok nézőképeit újakra cseréltük, sokkal modernebb hatást és jobb felhasználói élményt teremtve.

Elkészült a Gardrób 2 adatbázis is!

Csak 3.9-es verzióval működik.

P

Különálló korpuszelemekből, blokkokból modulszerűen bármilyen gardrób szerkezet elkészíthető!

P

Nyílóajtó és tolóajtó kombinálható

P

Nyílóajtós gardróbok

Megjöttek a  nút- és falcmegjelenések is!

A Furat Modul átalakult Megmunkálás modullá.

Elérhető jelentős kedvezménnyel!

P

CNC-vel rendelkező gyártóknak

A Megmunkálás Pro modul segítségével a Piperből pillanatok alatt kinyerheted a furatkiosztásokat, beviheted a nút- és falcmegjelenéseket is, amikből néhány kattintással exportálhatsz olyan fájlokat, amiket fel tudsz használni sablonként CNC programok elkészítéséhez.

 

  • DXF export bármelyik műhelyrajzból vagy akár a teljes tervről a berendező felületen
  • Nemcsak a vasalatok, hanem a kötőelemek, tiplik furatkiosztásait is megkapod
  • Nem kell többet 2 programot használnod a megmunkálások elkészítése miatt, így rengeteg időt spórolhatsz meg.
  • Furattípusonként külön rétegek exportálása
P

CNC-vel nem rendelkező vállalkozásoknak

A Megmunkálás modul ebben az esetben is hatalmas segítség, hiszen olyan beméretezett Műhelyrajzokat kaphatsz, amik alapján a megmunkálás gyerekjáték lesz.

 

  • Nem lesz több elfúrás, pocsékba ment alkatrész és idő
  • Felelősséget és terhet vehetsz le magadról, vagy a kollégáidról, hisz nem kell többet számolgatni a megmunkálások helyét
  • Nem kell többet sablonokkal szórakoznod

Segítsünk valamiben?
Keress minket bátran!

hello@piper.hu

help@piper.hu

06-20-510-8511

06-26-361-347