Piper 3D megrendelő oldal

Rendelj meg új Piper 3D csomagot, vagy fejleszd tovább meglévő programodat!

újdonság

Brutális gyorsulás

Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően A Piper3D 3.9 fő funkciói átlagban 780%-al gyorsultak!

  A gyorsított Piper3D ingyenes frissítésként elérhető minden 3.9-es felhasználónknak. Ha még korábbi verziód van, akkor frissíts most!

  újdonság

  Táblafelosztó Vezérlés modul

  • Elérhetőek mostantól a közvetlen táblafelosztó kimenetek is a Piper3D-ben, így az anyaglistát pillanatok alatt ki tudod exportálni Táblafelosztó gépedre, bármiféle további külső program, vagy extra beállítás nélkül

  További infó

  újdonság

  Új Egger és Falco katalógus

  • Elkészült az Egger és Falco legújabb katalógusa a Piperben, tervezz a több száz új gyönyörű, élethű színmintával!

  A megrendelés menete

  • Válaszd ki mely csomagra van szükséged
  • Töltsd ki a megrendelő űrlapot. Ha cégnévre rendelsz, akkor figyelj az adószámra!
  • Mi azonnal elkészítjük és küldjük a megrendelésről a díjbekérőt email címedre.
  • Amint megérkezett az utalásod, elküldjük a végszámlát, aktiváljuk a csomagodat, és küldünk minden hozzá tartozó szükséges információt.

  Segítségre szorulsz?

  Hívj minket a 06-26-361-347-en, vagy a 06-20-510-8511-es számon, vagy hagyj üzenetet a hello@piper.hu email címen.

  Kettő, vagy több licenszet szeretnék!

  Ha 2 vagy több licenszet szeretnél, keress meg minket egyedi még kedvezményesebb ajánlatunkért a 06-70-314-3532-es számon, vagy a piper@piper.hu címen.

  A gyártás-előkészítő modult lehet külön használni?
  A gyártás-előkészítés a berendezett helyiségben található bútorok alapján készül el, ezért ez a modul külön nem vásárolható meg. (Ettől függetlenül lehet külső listákat beimportálni például optimalizálásra, vagy manuálisan felvinni az anyagokat).

  Ha bútorgyártással foglalkozol, akkor mindenképp ajánljuk a gyártás-előkészítő modult, hisz ezzel spórolhatod meg a legtöbb időt!

  Kapok ÁFÁ-s számlát a fizetésről?

  Természetesen. Először díjbekérőt küldünk, majd amint utalással kiegyenlítetted a megrendelésedet, a rendszerünk automatikusan kiálltja róla a számlát és elküldi neked e-mailen.

  Mi az a Tandem verzió?
  A tandem verzió tulajdonképpen két teljes értékű licensz, csak felváltva lehet őket használni. Ideális, ha két gépen szeretnéd használni a programot, például egy laptoppal kimenni helyszínre, és az irodában egy asztali gépen használni.
  Mik azok a személyes támogatási csomagok?
  Minden segítségünk mellett lehetőséged van “kibérelni” szakértő kollégánkat, aki legjobb tudása szerint segít neked bármilyen kérdésben a program használatával kapcsolatban. Interneten keresztül rá tudunk csatlakozni a számítógépedre és segíteni a tervezésben, így el sem kell utaznod hozzánk a konzultációra irodánkba.
  Újra kell telepítenem a programot, ha új katalógusokat rendelek?
  Szerencsére nem, interneten keresztül tudjuk aktiválni az új katalógusokat a programodon, így nem lesz szükség a teljes program újratelepítésére. (A legújabb katalógusokhoz viszont általában szükséges lesz frissíteni az adatbázist, de erről is küldünk tájékoztatást).
  Van előfizetési lehetőség is?

  Ha nem szeretnél egyszerre nagyobb összeget befektetni a programban, akkor lehetőséged van havidíjas, előfizetéses rendszerben bérelni a szoftver.
  Az előfizetéses csomagjainkat itt találod: https://piper.hu/elofizetes/

  4 fekete-fehér észérv, hogy miért NEM kell félned ettől a befektetéstől

  1. Garanciát vállalunk

  Garantáljuk, hogy jó döntést fogsz hozni azáltal, hogy Piper 3D felhasználó leszel. Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, mint amire számítottál, akkor 60 napon belül visszafizetjük a teljes vételárat.

  2. A legjobb tudásunk szerint támogatunk

  Mi nem addig foglalkozunk veled, amíg el nem adjuk neked a szoftverünkt. Utána méginkább. Ráadásul most ezekhez a csomagokhoz egy teljes, komplett képzést is adunk.

  3. A hitelünk a legfontosabb, mint a pénz

  18 éve szolgáljuk szoftvereinkkel a magyar vállalkozásokat. Bolondok lennénk eljátszani a hitelünket. Hogyan ajánlana bárki minket, ha egy pici gyanú is felmerül velünk szemben, hogy esetleg visszaélünk az utalásoddal? Sehogy.

  4. Már több, mint 1000-en választottak minket, köztük a legnagyobbak

  Idén átléptük a bűvös 1000-es számot,  így már egy egész ezredet ki tudunk állítani a cégekből, akik a mi szoftvereinket választották. Ők a modern felfogású, fejlődni vágyó cégek, akik már most rengeteg időt, pénzt, és energiát takarítanak meg szoftverinkkel. Csatlakozol hozzájuk?