Piper 3D megrendelő oldal

Kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével add le megrendelésed, hogy a lehető leghamarabb használhasd kiválasztott csomagodat.


A megrendelés menete

  • Válaszd ki mely csomagra van szükséged
  • Töltsd ki a megrendelő űrlapot
  • Mi azonnal elkészítjük és küldjük a megrendelésről a díjbekérőt email címedre.
  • Amint megérkezett az utalásod, elküldjük a végszámlát, aktiváljuk a csomagodat, és küldünk minden hozzá tartozó szükséges információt.
  • Ha készpénzzel szeretnél mégis fizetni, azt egy előre egyeztetett időpontban, irodánkban egy kávé mellett megteheted.
Csak átutalással lehet fizetni?
Nem csak átutalással lehet fizetni, ha gondolod készpénzben is kifizetheted választott csomagod irodánkban. Ehhez mindenképp egyeztessünk előre időpontot.
Milyen számlaszámra küldjem a pénzt?
A megrendelés után egy automatikus emailt küldünk, amiben meg fogod találni a díjbekérőt a választott termékről, és minden fontos információt, beleértve a számlászámot is, amire utalhatsz.
Kapok ÁFÁ-s számlát a fizetésről?
Természetesen! A pénz beérkezése után egy munkanapon belül megkapod tőlünk a rendeléskor megadott, adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát emailben.

A megrendeléskor díjbekérőt küldünk, a pénz megérkezése után tudjuk kiállítani a hivatalos végszámlát.

Újra kell telepítenem a programot, ha új katalógusokat rendelek?
Szerencsére nem, interneten keresztül tudjuk aktiválni az új katalógusokat a programodon, így nem lesz szükség a teljes program újratelepítésére. (A legújabb katalógusokhoz viszont általában szükséges lesz frissíteni az adatbázist, de erről is küldünk tájékoztatást).
Van részletfizetési lehetőség?
Igen, a csomagokat fizetheted 6 havi részletben is akár, ennek viszont van egy kis felára. A részletfizetéses csomagjainkat itt találod.
Havidíjas linceszet rendelnél több hónapra?
Válaszd ki, hogy Tervező vagy Gyártó csomagot szeretnél, és a mellette található legördülő menüből válaszd ki, hogy hány hónapra szeretnéd megrendelni.

4 fekete-fehér észérv, hogy miért NEM kell félned ettől a befektetéstől

1. Új szoftvereinkre garanciát vállalunk

Garantáljuk, hogy jó döntést fogsz hozni azáltal, hogy Piper 3D felsználó leszel. Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, mint amire számítottál, akkor 60 napon belül visszafizetjük a teljes vételárat.

2. A legjobb tudásunk szerint támogatunk

Mi nem addig foglalkozunk veled, amíg el nem adjuk neked a szoftverünkt. Utána méginkább. Ráadásul most ezekhez a csomagokhoz egy teljes, komplett képzést is adunk.

3. A hitelünk a legfontosabb, mint a pénz

18 éve szolgáljuk szoftvereinkkel a magyar vállalkozásokat. Bolondok lennénk eljátszani a hitelünket. Hogyan ajánlana bárki minket, ha lenne egy pici gyanú is felmerül velünk szemben, hogy esetleg visszaélünk az utalásoddal? Sehogy.

4. Már több, mint 1000-en választottak minket, köztük a legnagyobbak

Idén átléptük a bűvös 1000-es számot,  így már egy egész ezredet ki tudunk állítani a cégekből, akik a mi szoftvereinket választották. Ők a modern felfogású, fejlődni vágyó cégek, akik már most rengeteg időt, pénzt, és energiát takarítanak meg szoftverinkkel. Csatlakozol hozzájuk?