Köszönjük, hogy a PipOP táblaoptimalizálót választod!

Válaszd ki, hogy melyik programra van szükséged!

Gyakran ismételt kérdések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna.

Kapok ÁFÁ-s számlát a fizetésről?

Természetesen! A pénz beérkezése után egy munkanapon belül megkapod tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát emailben.

A megrendeléskor díjbekérőt küldünk, a pénz megérkezése után tudjuk kiállítani a hivatalos végszámlát.

Több számítógépen szeretnénk használni a programot, mi a teendő?

Egy licensz egyszerre egy gépen működik, ha több számítógépen szeretnéd használni a programot, akkor több licenszet szükséges megvásárolnod. Több licenszet is rendelhetsz az űrlapon, válaszd ki a legördülő menüből, hogy hány programot szeretnél.

Át tudom majd telepíteni másik gépre a programot?

A PipOp programot bármikor át tudod telepíteni egy másik gépre a jövőben, viszont nagyon fontos, hogy egy licensz egy gépen működik egyszerre. Tehát ha áttelepíted egy másik számítógépre az előzőn nem fog elindulni.

Csak utalással fizethetek?

Nem csak átutalással lehet fizetni, ha gondolod készpénzben is kifizetheted választott csomagodat irodánkban. Ehhez mindenképp egyeztessünk előre időpontot (de az utalást ajánljuk, mert sokkal gyorsabb :).

Milyen számlaszámra küldjem a pénzt?

A megrendelés után egy automatikus emailt küldünk, amiben meg fogja találni a díjbekérőt a választott termékeiről, és minden fontos információt, beleértve a számlászámot is, amire utalhat.