Nagyon örülök hogy a Piper programot és vele a Csapat mindenkori segítségét választottam, mert bármi probléma-kérdés merül fel készséggel segítenek a problémám megoldásában, lásd épp a minap. Az azonnali reakciójuk felbecsülhetetlen a mai világban, még egyszer köszönöm és örömmel használom a programot ….én beleszerettem (pedig meló).

Csóka Gábor

Z.F.CS. Kft.

Hálás vagyok a segítségért, amit kaptam, nélkületek nem tudtam volna a telepítést megoldani, így aztán dolgozni sem tudtam volna .

Zsolnai Klára

Zsóka Konyha Stúdió

Nagyon segítőkész csapat. Elakadás esetén hamar segítenek megoldani a problémát. Aztán már folytatódhat a tervezés.

Klem Balázs

Számomra hihetetlen fejlődés történt, fantasztikus kedves és segítőkész és profi cég.

Varga Péter

Nagyon szeretek ezzel a programmal dolgozni. Az esetleges problémákra, mindig azonnali segítséget kapok. Szuper a csapat, csak ajánlani tudom mindenkinek! 🙂 
Jeli-Kiss Kata

Kid Bútor Stúdió Kft.

Nagyon elégedett vagyok a programmal és a fejlesztőkkel. Bármikor azonnal a rendelkezésemre állnak ha kérdésem lenne. Köszönöm, hogy megkönnyítik a munkámat!
Szél Gábor

Csutak Kft.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek segítségre van szüksége. Nagyon nagy türelemmel és lényegretörően mondtak el mindent. Külön nagyszerű volt a távsegítség alkalmazása, biztos, hogy legközelebb is igénybe veszem.! 🙂

Lukácsné Zita

Lukács-Fa Kft.

A Piper kft-ről egy nagyon kedves, segítőkész csapatként tudok csak beszélni.

Füzy Tibor

Füzy-fa

Köszönöm, nagyon szuper volt a segítség mert megakadtam a munkámban és azonnal tudtam folytatni a tervezést. Még egyszer köszönöm, minden jót :Zoli

Révész Zoltán

Korrekt segítőkész a csapat. Az eddig felmerült probléma megoldásánál gyorsak és segítőkészek voltak.
Gáspár Zsolt

FrontDesign Front Művek Kft.

…mindig nagyon kedvesek es segito keszek es ezt nagyon meg koszonnem.

Holler Erika

ODPAM Kft.

Több kérdésem is volt, gyors, egyszerű, könnyen értelmezhető segítséget kaptam. Köszönöm.

Mráz Krisztina

Tre Donne Kft.

Nagyon hasznos és segítőkész volt Gergő, amit utólag is köszönöm!

Molnár Péter

Mobyan Kft.

Laikusként, pár óra gyakorlás után, tökéletesen elsajátítható!

Oláh Ferenc

Kiváló szoftver, nagyon jó opciókkal. Parádés 360 fokos panoráma képeket lehet készíteni vele. Kiemelném pozitívumként, hogy mindig készséges a csapat,és hatékony segítséget nyújtanak akár online is, a szoftver használatához!

Takács Gyula

Professzionális minden tekintetben!

Ury László

Használtam már jónéhány tervező programot, ezt nemrég vettem és még csak most tanulom, de valahogy mindegyik egy egyszerű tunning Ladának tűnik emelett a Rolls Royce mellett! Aki ismeri azt az érzést, mikor egy jó eszköz-szerszám kerül az ember kezébe, amivel jóval könnyebben halad előre, az tudja miről beszélek! (Hogy miért nem vettem meg eddig???) Nem találok szavakat! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Huszár Gyula

Ez a szoftver egy óriási innováció a tervezőprogramok között. Maximálisan ki lehet elégíteni a kuncsaftok igényeit a látványtervező részével mert nagyon hatékony gyorsan módositható és fotorealisztikus.

Veres Tamás

A szoftver tökéletes gyors és hatékony rengeteg időt lehet megspórolni vele és nagyon látványos
Veres Tamás

Hihetetlen öröm, hogy használhatom a programot. 10 éves álmom vállt valóra a program megvásárlásával. Egyszerű, gyors, tökéletes. A csapat segítőkész, kedves, szuper. Köszönöm 
Fodor Krisztina

Bátran ajánlom a számítástechnika világában kevésbé jártas asztalosok részére is a könnyű kezelhetősége és átláthatósága miatt.Proffesszionális tervek és azok megvalósításának jelentős megkönnyítése.A program hátterében pedig egy barátságos,segítőkész csapat áll.
Mihály Balázs

Jelenleg Európa egyik vezető tervező, emelett egyedOláh Ferencüli gyártáselőkeszítő programja! Nyugodt szívvel ajánlom asztalos kollégáknak, belsőépítészeknek! Egyszerű, gyors, könnyen tanulható! Gyönyörű látványtervek, anyag lista, azonnali árkalkuláció! 100% os siker a megrendelések terén! Büszke vagyok, hogy magyar fejlesztés!

Baranyai Péter

Tischlerei Peter Baranyai

Évek óta dolgozom vele és még szeretnék évekig dolgozni vele! Nagyon nagy segítség a mindennapi munkában.

Tóth János

TORESZ Bútor

A program jelentosen lecsokkenti a tervezes idejet. A probaverzio hasznalata alatt 3x kevesebb ido kellett az arajanlat kerestol a beszerelesig.

Kovács Levente

Könnyű kezelni , felhasználó barát a felület ! Nagyon szép a képi megjelenítés ! Nagyon szépen és könnyebb lehet vele bármilyen bútort tervezni !

Kanász-Nagy Renáta

Tökéletes tervek készíthetőek, különösebb informatikai tudás nélkül. Elég ha valaki az asztalos szakmában, és a használandó anyagokban jártas. Hatalmas segítséget nyújtottak az oktató videók. Nagyon kedves, segítőkész csapatot ismertem meg.

Oláh Ferenc

Ha az ember elsajátítja a használatát, akkor bármilyen bútort egyedi méretben meg tud tervezni pillanatok alatt. A gyártás modul pedig szintén egy pillanat alatt megmutatja miből mennyi és mekkora kell, és még a lapszabászatnak is segítség. Szerintem szuper a program.

Körmendi Gábor

Egyaránt hasznos bútortervezők és bûtorgyártással foglalkozók számára, számos egyedi megoldással, élethű színekkel, fotorealisztikus kidolgozású látványtervvel.

Velkei Ildikó

Ajánlom mindenkinek a programot, aki bútorgyártással foglalkozik, vagy azt tervezi, minden funkciója a programnak nagyon hasznos, gyorssá és precízzé teszi a gyártás előkészítést.

Kis László