LÉPJ SZINTET!

Használd a legjobb
látványtervező és gyártás-előkészítő szoftvert 3 hétig ingyen.

A Piper 3D az egyetlen magyar fejlesztésű tervező program, amely ötvözi az elképesztően látványos és gyors látványtervezést a professzionális gyártás-előkészítési folyamatok automatizálásával.

igényeld a programot, ha:

N

Egy baráti, támogató, folyamatosan fejlődő csapattal szeretnél dolgozni

N

Nyitott vagy a fejlődésre, és tanulásra

N

Több ügyfelet szeretnél kiszolgálni kevesebb idő alatt

N

Hajlandó vagy befektetni vállalkozásod jövőjébe

N

Nem akarsz lemaradni a konkurenciától

NE igényeld a programot, ha:

M

Céged tökéletes, és nincs szüksége fejlődésre

M

Szereted éjszakákon át számolgatni a kiírásokat, ahelyett, hogy a családoddal lennél

M

Nem hiszed el, hogy kézi rajznál gyorsabban is lehet dolgozni

M

Szereted az akadékoskodó vevőket, akik 5x dolgoztatnak, majd nem nálad rendelnek

megkönnyíti a munkád életed

Hatékonyabbak lesznek a munkafolyamataid

Mennyi időt töltesz el most egy árajánlat kiszámolásával? Egy jól beállított Piper 3D-vel ez egy kattintás. Ugyanez vonatkozik a gyártási kiírásokra, méretezett rajzokra stb. Gyorsabbak, profibbak hatékonyabbak lesznek a vevőkiszolgáló és gyártás-előkészítő folyamataid.

Csökken a bútorgyártás költsége

Az egy kattintásos gyártási kiírásokkal kevesebb idő és pénz megy el a gyártás-előkészítésre, valamint az emberi számolási hibák kiküszöbölésével kevesebbet fogtok hibázni, így plusz időt és anyagot tudsz megspórolni.

Több megrendelésed lesz, nőnek a bevételeid

Bizonyítottan nagyobb arányban fogsz eladni bútorokat, ha előtte látványtervet mutatsz róluk, mert az ügyfelek így jobban el tudják képzelni a milyen is lesz, ha elkészül, ezért könnyebben hoznak döntést. Nem beszélve arról, hogy szép látványtervekkel igényesebb, fizetőképesebb vevőközönséget tudsz megcélozni.

Rengeteg emberi hibát küszöbölhetsz ki

Előfordult már, hogy elszámoltad magad az ajánlatban, vagy az anyagmennyiségek, árak tekintetében? Ha nem, akkor gratulálok, mostantól “csak” gyorsabbak lesznek a számításaid. Ha igen, akkor nem csak gyorsabbak, hanem pontosabbak is, így az idő mellett még pénzt is fogsz spórolni.

fontos infók

s

A program nem böngészőből fut, le kell töltened és feltelepítened ahhoz, hogy elinduljon. A letöltés és telepítés akár 20-30 percet is igénybe vehet a számítógép és az internetkapcsolat sebességétől függően.

s

Csak Windows 7,8 vagy 10 operációs rendszer alatt fut a program (OS-X-en, Linuxon stb. nem fog elindulni)

s

Stabil internet kapcsolatra lesz szüksége a letöltéshez, és min. 5GB szabad helyre a merevlemezen. (Wifi-vel, mobilnettel a letöltés esetleg megszakadhat, újraindulhat). A letöltés és telepítés akár 20-30 percet is igénybe vehet a számítógépe, és az internetkapcsolatától függően!

jelentkezés után

\

Minden regisztrálónknak személyre szabott szoftvert állítunk ki, így van ez már a próbaverziónál is. Jelentkezésed után emailben küldjük egyedi azonosítódat, amivel egyből el is kezdheted a program telepítését.

\

Jelentkezésed utána 2-3 naponta újabb exkluzív oktatóanyagokat fogsz kapni tőlünk, amikkel könnyen elsajátíthatod a Piper 3D-vel való tervezés alapjait. Emellett persze folyamatosan állunk rendelkezésére, ha valamiben a segítségére lehetünk.

jelentkezz!

támogatunk midnenben

 

Amint elkezded használni szoftverünket, mi VIP bánásmódban részesítünk. Ha kérdésed/kérésed támad, nyugodtan fordulj hozzánk, örömmel fogunk segíteni. A 3 hét alatt mindent megteszünk, hogy a legjobban ki tudd használni a Piper 3D adta lehetőségeket. Kizárólag a próbaverzió használóinak készített oktatófilmjeinkkel, és egyéb hasznos anyagainkkal megtanulod majd, hogy rendezz be különböző helyiségeket, hogyan készíts szép látványterveket, hogy használd a gyártás-előkészítő modult, és még sok minden mást.

Segíthetünk még valamiben?

Regisztrálsz, vagy megkeresnél minket?

Miért nem jelentkeztél még a próbaverzióra? Itt az idő, hogy kitöltsd az adataidat.

Ajánlatot kérnél inkább? Nyugodtan keress meg minket telefonon vagy emailben.