hosszabíts hatalmas kedvezménnyel

Az alábbi űrlap kitöltésével meghosszabbíthatod Piper 3D próbaverziód használatát, most kivételesen kedvezményes áron. 


A megrendelés menete

  • Válaszd ki mely csomagra van szükséged
  • Töltsd ki a megrendelő űrlapot
  • Mi azonnal elkészítjük és küldjük a megrendelésről a díjbekérőt email címedre.
  • Amint megérkezett az utalásod, elküldjük a végszámlát, aktiváljuk a csomagodat, és küldünk minden hozzá tartozó szükséges információt.
  • Ha készpénzzel szeretnél mégis fizetni, azt egy előre egyeztetett időpontban, irodánkban egy kávé mellett megteheted.
Inkább az Akciós korlátlan felhasználású csomagok érdekelnek?

Ha korlátlan licenszet szeretnél, akkor nézd meg őket a https://www.piper.hu/start-piper3d-csomagok/ oldalon. Ha nem tudsz dönteni, nagyon szívesen segítünk, hívj minket a 06-70-314-3532-es számon, vagy a 06-26-361-347-en, vagy írj a piper@piper.hu-ra.

Kapok ÁFÁ-s számlát a fizetésről?

Természetesen, amint beérkezett az utalás, 1 munkanapon belül küldjük a végszámlát a kifizetett termékekről.

Mik azok a személyes támogatási csomagok?
Minden segítségünk mellett lehetőséged van “kibérelni” szakértő kollégánkat, aki legjobb tudása szerint segít neked bármilyen kérdésben a program használatával kapcsolatban. Interneten keresztül rá tudunk csatlakozni a számítógépedre és segíteni a tervezésben, így el sem kell utaznod hozzánk a konzultációra irodánkba.
Mikor aktiváljátok a programomat?

Amint megérkezett az átutalásod, 1 munkanapon belül aktiváljuk a programodat (jellemzően ez 1 órán belül megtörténik munkaidőben).

4 fekete-fehér észérv, hogy miért NEM kell félned ettől a befektetéstől

1. Garanciát vállalunk

Garantáljuk, hogy jó döntést fogsz hozni azáltal, hogy Piper 3D felsználó leszel. Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, mint amire számítottál, akkor 60 napon belül visszafizetjük a teljes vételárat.

2. A legjobb tudásunk szerint támogatunk

Mi nem addig foglalkozunk veled, amíg el nem adjuk neked a szoftverünkt. Utána méginkább. Ráadásul most ezekhez a csomagokhoz egy teljes, komplett képzést is adunk.

3. A hitelünk a legfontosabb, mint a pénz

18 éve szolgáljuk szoftvereinkkel a magyar vállalkozásokat. Bolondok lennénk eljátszani a hitelünket. Hogyan ajánlana bárki minket, ha lenne egy pici gyanú is felmerül velünk szemben, hogy esetleg visszaélünk az utalásoddal? Sehogy.

4. Már több, mint 1000-en választottak minket, köztük a legnagyobbak

Idén átléptük a bűvös 1000-es számot,  így már egy egész ezredet ki tudunk állítani a cégekből, akik a mi szoftvereinket választották. Ők a modern felfogású, fejlődni vágyó cégek, akik már most rengeteg időt, pénzt, és energiát takarítanak meg szoftverinkkel. Csatlakozol hozzájuk?