Piper Prémium Tagság

Csatlakozz az ország legnagyobb bútortervező közösségéhez!

A Piper kiemelten megbízható tervező program gyártó vállalkozás
Bisnode tanusitvany

Gyakran Ismételt Kérdések

Kettő, vagy több licenszet szeretnék!

Ha 2 vagy több licenszet szeretnél, keress meg minket egyedi, még kedvezményesebb ajánlatunkért a 06-70-314-3532-es számon, vagy a piper@piper.hu címen.

Külföldi cégem van, hogy rendeljek?

Igen, ha rendelkezel EU-s adószámmal, akkor a rendszerünk ki tud állítani automatikusan ÁFA mentes díjbekérőt/számlát. A megrendelő űrlapon állítsd át a számlázási országot, majd add lejjebb add meg EU adószámodat.

Félek a bankkártyás fizetéstől

Abszolút megértjük, hogy nem szeretnéd megadni nekünk a bankkártyád adataidat. Még szerencse, hogy nem is kell, ha akarnánk se férhetnénk hozzá a bankkártya-adataidhoz!

A fizetést a világ egyik legjobb és legnépszerűbb online fizetési szolgáltatóján, a Stripe-on keresztül fogod intézni, akik napi több milliárdnyi fizetést bonyolítanak le olyan cégeknek, mint a Google, vagy az Amazon.

Ha még így is gondot jelent a bankkártyás fizetés, fizethetsz átutalással is (de azt nem ajánljuk, mert sokkal több időt és energiát fog elvenni tőled havont az előfizetési díjak rendezése, és az előfizetést úgyis bármikor le lehet mondani).

Hogy zajlik a havi fizetés?

A Piper Prémium Tagság egy havidíjas szolgáltatás, ha bankkártyával fizetsz, akkor a redszerünk automatikusan terhelni fogja a kártyádat a havidíj összegével (mint mondjuk egy Netflix előfizetés). Ha bankkártyával fizetsz, akkor több dolgod lesz, mert minden hónapban manuálisan kell majd utalnod a havidíj összegét (és ez még plusz utalási költséget is jelent neked).

Mindenképp a bankkártyás fizetést ajánljuk, mert kevesebb macera számodra és költséghatékonyabb is. Az előfizetést meg úgyis bármikor lemondhatod, ha szeretnéd.