Ismerd meg jobban a Pipert!

Piper vásárláson gondolkozol? Kérdéseid vannak? Ingyenesen rendelkezésedre áll a teljes Piper támogató csapatunk, ha bármi kérdésed, elakadásod lenne. Folyamatosan fejlesztjük tudásanyagainkat ingyenes videós oktatóanyagokkal és ezen felül online kurzusokkal is támogatunk.

De, ha úgy érzed, hogy hosszabb egyéni oktatást szeretnél, akkor szakértői kollégáinknál foglalhatsz időpontot személyes képzésre is óradíjas alapon.

Segíthetünk?
Keress meg minket!

Hívj minket

(+36) 70 314 3532
(+36) 26 361 347

Írj nekünk

piper@piper.hu
help@piper.hu

Kiváló szoftver, nagyon jó opciókkal. Parádés 360 fokos panoráma képeket lehet készíteni vele. Kiemelném pozitívumként, hogy mindig készséges a csapat,és hatékony segítséget nyújtanak akár online is, a szoftver használatához!

Takács Gyula

Professzionális minden tekintetben!

Ury László

Használtam már jónéhány tervező programot, ezt nemrég vettem és még csak most tanulom, de valahogy mindegyik egy egyszerű tunning Ladának tűnik emelett a Rolls Royce mellett! Aki ismeri azt az érzést, mikor egy jó eszköz-szerszám kerül az ember kezébe, amivel jóval könnyebben halad előre, az tudja miről beszélek! (Hogy miért nem vettem meg eddig???) Nem találok szavakat! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Huszár Gyula

Könnyű kezelni , felhasználó barát a felület ! Nagyon szép a képi megjelenítés ! Nagyon szépen és könnyebb lehet vele bármilyen bútort tervezni !

Kanász-Nagy Renáta

Ez a szoftver egy óriási innováció a tervezőprogramok között. Maximálisan ki lehet elégíteni a kuncsaftok igényeit a látványtervező részével mert nagyon hatékony gyorsan módositható és fotorealisztikus.

Veres Tamás

A szoftver tökéletes gyors és hatékony rengeteg időt lehet megspórolni vele és nagyon látványos
Veres Tamás

Hihetetlen öröm, hogy használhatom a programot. 10 éves álmom vállt valóra a program megvásárlásával. Egyszerű, gyors, tökéletes. A csapat segítőkész, kedves, szuper. Köszönöm 
Fodor Krisztina

Bátran ajánlom a számítástechnika világában kevésbé jártas asztalosok részére is a könnyű kezelhetősége és átláthatósága miatt.Proffesszionális tervek és azok megvalósításának jelentős megkönnyítése.A program hátterében pedig egy barátságos,segítőkész csapat áll.
Mihály Balázs

Jelenleg Európa egyik vezető tervező, emelett egyedOláh Ferencüli gyártáselőkeszítő programja! Nyugodt szívvel ajánlom asztalos kollégáknak, belsőépítészeknek! Egyszerű, gyors, könnyen tanulható! Gyönyörű látványtervek, anyag lista, azonnali árkalkuláció! 100% os siker a megrendelések terén! Büszke vagyok, hogy magyar fejlesztés!

Baranyai Péter

Tischlerei Peter Baranyai

Évek óta dolgozom vele és még szeretnék évekig dolgozni vele! Nagyon nagy segítség a mindennapi munkában.

Tóth János

TORESZ Bútor

A program jelentosen lecsokkenti a tervezes idejet. A probaverzio hasznalata alatt 3x kevesebb ido kellett az arajanlat kerestol a beszerelesig.

Kovács Levente

Tökéletes tervek készíthetőek, különösebb informatikai tudás nélkül. Elég ha valaki az asztalos szakmában, és a használandó anyagokban jártas. Hatalmas segítséget nyújtottak az oktató videók. Nagyon kedves, segítőkész csapatot ismertem meg.

Oláh Ferenc

Ha az ember elsajátítja a használatát, akkor bármilyen bútort egyedi méretben meg tud tervezni pillanatok alatt. A gyártás modul pedig szintén egy pillanat alatt megmutatja miből mennyi és mekkora kell, és még a lapszabászatnak is segítség. Szerintem szuper a program.

Körmendi Gábor

Egyaránt hasznos bútortervezők és bûtorgyártással foglalkozók számára, számos egyedi megoldással, élethű színekkel, fotorealisztikus kidolgozású látványtervvel.

Velkei Ildikó

Ajánlom mindenkinek a programot, aki bútorgyártással foglalkozik, vagy azt tervezi, minden funkciója a programnak nagyon hasznos, gyorssá és precízzé teszi a gyártás előkészítést.

Kis László