Piper Black Friday akciós csomag megrendelés

Nagyon köszönjük, hogy bizalmat szavazol nekünk.
Kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével add le megrendelésed.

A Black és a Grey csomag mellé Extra Bónusz élő, online látványtervezési oktatás december 4-én + bármikor visszanézhető felvétel!

 

A megrendelés menete

  • Válaszd ki mely csomagra van szükséged
  • Töltsd ki a megrendelő űrlapot. Ha cégnévre rendelsz, akkor figyelj az adószámra!
  • Mi azonnal elkészítjük és küldjük a megrendelésről a díjbekérőt email címedre. Ha nem találod a visszaigazoló levelet, akkor  nézd meg a spam/promóciók mappában is!
  • Amint megérkezett az utalásod, elküldjük a végszámlát, aktiváljuk a csomagodat, és küldünk minden hozzá tartozó szükséges információt.

Segítségre szorulsz?

Hívj minket a 06-26-361-347-en, vagy a 06-70-314-3532 számon, vagy hagyj üzenetet a hello@piper.hu email címen.

4 fekete-fehér észérv, hogy miért NEM kell félned ettől a befektetéstől

1. Garanciát vállalunk

Garantáljuk, hogy jó döntést fogsz hozni azáltal, hogy Piper 3D felsználó leszel. Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, mint amire számítottál, akkor 60 napon belül visszafizetjük a teljes vételárat.

2. A legjobb tudásunk szerint támogatunk

Mi nem addig foglalkozunk veled, amíg el nem adjuk neked a szoftverünkt. Utána méginkább. Ráadásul most ezekhez a csomagokhoz egy teljes, komplett képzést is adunk.

3. A hitelünk a legfontosabb, mint a pénz

18 éve szolgáljuk szoftvereinkkel a magyar vállalkozásokat. Bolondok lennénk eljátszani a hitelünket. Hogyan ajánlana bárki minket, ha lenne egy pici gyanú is felmerül velünk szemben, hogy esetleg visszaélünk az utalásoddal? Sehogy.

4. Már több, mint 1000-en választottak minket, köztük a legnagyobbak

Idén átléptük a bűvös 1000-es számot,  így már egy egész ezredet ki tudunk állítani a cégekből, akik a mi szoftvereinket választották. Ők a modern felfogású, fejlődni vágyó cégek, akik már most rengeteg időt, pénzt, és energiát takarítanak meg szoftverinkkel. Csatlakozol hozzájuk?