A Piper kiemelten megbízható tervező program gyártó vállalkozás
Bisnode tanusitvany

Piper3D

Látványtervező és gyártástámogató szoftver

A program, amivel több bútort adhatsz el, hatékonyabb lesz a gyártásod és rengeteg vevőt hozhat neked*.

 

*A Piper3D programot használó vállalkozások visszajelzései alapján, átlagos 32,6%-os bevételnövekedést tapasztalnak! A visszajelzések alapján, a Piper3D szoftver jelentős hatással van a felhasználói vállalkozások gazdasági teljesítményére.

Többet szeretnék tudniÉrdekelnek az árak

Szeretettel köszöntünk!

Örülünk, hogy itt vagy, és megszületett benned a döntés, hogy az eddiginél még magasabb minőségben szolgáld ki ügyfeleidet és hatékonyabbá tedd a rendszereidet!

De ne aggódj, itt leszünk veled egészen addig, amíg tökéletesen meg nem tanulod a programot, és utána is bármilyen kérdéssel kereshetsz minket és ügyfélszoltámogató csapatunkat, ahol nem csak a programot, de a szakmát is kívülről-belülről ismerik. 

Büszkék vagyunk rá, hogy legújabb Piper3D 3.9-es programunkkal még könnyebb és gyorsabb lett tervezés, és az eddig is nagy erősségünknek számító gyártás-előkészítő rendszerünket még több tudással sikerült felvérteznünk.

Csatlakozz  a 900+ magyar vállalkozáshoz, akik már Pipereznek, és spórolj százezreket legújabb csomagjainkkal!

Böszörményi Andrea és Tiry Döme
A Piper tulajdonosai

Mikor tökéletes választás Számodra a Piper3D tervező program?

Ha könnyen elkészíthető, de mégis gyönyörű látványtervekkel akarod elkápráztatni a vevőidet

Ha egyedi bútorokat is tervezel

Ha az értékes idődet nem az anyagkiírások, az alkatrészjegyzék, vagy az árajánlat számolásával akarod tölteni az alkotó munka vagy a családod helyett.

Ha fontos az egyszerű kezelhetőség és a felhasználóbarát felület

Ha gyorsan akarsz igényes terveket készíteni

Ha nem akarsz használhatatlanul bonyolult tervező programokkal vacakolni

Ha a legjobb Magyarországon elérhető gyártók konkrét termékeivel akarsz dolgozni

Ha egyszerű, közvetlen kapcsolatot akarsz bútorgyártókkal

Ha még jobban akarod kiszolgálni az ügyfeleidet

Ha elégedettebb ügyfélkört szeretnél

Ha több elfogadott ajánlatot szeretnél

Ha egy egymást támogató közösség részese akarsz lenni

Miért a Piper3D?

Elengedhetetlennek gondoljuk, hogy a nemzetközi és hazai trendeket és fejlesztéseket is figyelve, minden olyan újdonságot beépítsünk a programba, amelyeknek segítségével gyorsabban, hibamentesebben, optimalizáltabban tudják az ügyfeleink elvégezni a tervezéseiket. Továbbá folyamatosan figyelünk ügyfeleink visszajelzéseire és azokat beépítjük a Piper3D tervező programba, hogy a Piper érzést mindenki számára maximálisan biztosítani tudjuk.

 

Fontos kiemelnünk, hogy egy bútortervezőnek sem kell félni a programtól, laikusok számára is könnyedén érthető és megtanulható a program. Gyorsan, látványos terveket lehet készíteni, illetve a magyar háttércsapattal kiemelt támogatást biztosítunk.

Visszajelzések ügyfeleinktől

“Én azt látom, hogy Magyarországon kétféle asztalos van.
Az egyik, amelyik használja a Pipert, a másik, amelyik használni fogja.”

 

/Hauch Tamás/

“Szakértelem, hozzáértés, türelem és kedvesség. Röviden ez jellemzi az önök csapatát. Örülök, hogy önökkel dolgozhatunk.”


/Kneifel Zoltán/

“Mióta használjuk a Piper-t sokkal több bútort adunk el, könnyebben fogjuk meg a vásárlókat, átlagban 10 elkészített látványtervből 9 megrendelés lesz!

Több mint 10 éve használjuk a Pipert, eközben a szoftver folyamatos fejlődésen ment keresztül, nincs jobb választás Magyarországon!”


/Pálszabó József/ 

“A látványtervek kidolgozására nem tudok túl sok időt fordítani, de így is lenyűgözöm a megrendelőimet. A gyártás-előkészítőnek köszönhetően szinte nulla a hibalehetőség, nincs hibás alkatrész méret.“


/Tóth Mihály/

“Amikor az ember azon kapja magát hogy jobban szeret elötte ülni, mint kimenni dolgozni helyszínre, az valamit elárul róla.”


/Csóka Gábor/

Értékesíts többet!

Spórolj rengeteg időt!

Legyenek vevőid büszkék a munkádra!

Mi tart vissza? Használd Te is a Piper3D-t!

A Piperrel készített gyönyörű látványtervekkel több vevőt szerezhetsz, és bútorgyártási hatékonyságod növelésével rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg. A szakértők az előrejelzéseikben a szerény 2023-hoz képest, 2024-es évre robbanásszerű otthonvásárlási és felújítási hullámot jósolnak a lakáshitel kamatok folyamatos mérséklődésével és az új támogatások, pályázatok indulásaival.

Mostantól a program segítségével kiemelkedhetsz a tömegből, gyorsabban és hatékonyabban elégítheted ki meglévő ügyfeleidet és akár a megnövekedett keresletet is. Több pénzt termelhetsz kevesebb idő alatt.

Miért használják és szeretik rengetegen a magyar fejlesztésű Piper3D tervező programot?

Hihetelen gyorsan lehet: látványos, egyedi látványterveket készíteni a program használatával

Előképzettség nélkül, könnyen megtanulható tervező program

Kiváló oktatási rendszerünknek hála, laikusok és egyszerű számítógép felhasználók is könnyen elsajátíthatják a program használatát (Rengeteg segítséget adunk: tudásbázis, videós oktatások, online kurzusok, személyes képzések)

Személyre szabott gyártási támogatás elérhető

Magyar nyelvű program és fejlesztő csapat áll mögötted

Egyedülálló szakértői támogatás (telefonos, e-mailes ügyfélszolgálat, távsegítség)

Teljes körű elégedettségi garanciát nyújtunk

Miért a Piper csapat, akikre szükséged lehet?

Piacvezető jelenlétünkkel és világszínvonalú tervezőprogramunkkal gyors és hasznos segítség lehet a munkáid során

Több, mint 20 éves szakmai múltunkkal, a legfrissebb piaci trendekkel találkozhatsz és széles kínálatunkkal bármilyen bútorkészítési igényt kielégíthetsz

AAA minősítésű cég, Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai között tartanak minket számon

Releváns asztalos és IT szakmai tudással rendelkező, profi magyar ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre

A Piper3D széles termékpalettája lehetővé teszi Számodra, hogy az egyszerű bútortervezéstől a komplex projektekig minden típusú igényt megvalósíthass a program használatával, ezzel is támogatva az ügyfeleink sokféleségét és egyediségét.

A Piper támogató csapata

Azok véleménye, akik már használják a Piper3D-t:

Tudtad?

A céget Tiry Péter, festőművész alapította 2001-ben, feleségével Böszörményi Andreával. A Piper programot ő maga kezdte el fejleszteni, saját tervezői munkájának megkönnyítése érdekében.  2023-ban már 10 fős csapattal támogatjuk felhasználóinkat.

Nézd meg, mit mondanak felhasználóink az új Megmunkálás modulunkról!

“60-70%-os gyártási idő csökkenéssel tudunk számolni”

Baranyai Péter
Tischlerei Peter Baranyai

“A mai világban az egyik legnagyobb érték az idő, és rettentő sok időt lehet vele megspórolni.”

Laibl Balázs

“…meg tudnánk duplázni körülbelül a havi árbevételünket.”

Murányi Marcell
Murányi Bútor

Velünk nem kockáztatsz

Teljeskörű garanciát vállalunk

 20 év alatt, már több, mint 1000 magyar vállalkozás választotta a Piper termékeit.

Piper3D szoftvercsaládunkat jelenleg is 900+ vállalkozás használja aktívan.

A Piper3D egy választás.  Egy olyan, ami pozitív hatással lehet a vállalkozásod jövőjére, ha megléped!

Viszont megértjük azt is, ha vacilálsz, hogy megéri-e befektetni egy tervező programba, ezért, ha megengeded levesszük a terhet a válladról, és átvállaljuk a terhet.

Ha nem vagy elégedett a programmal és/vagy az általunk nyújtott szolgáltatással, csak jelezd felénk a vásárlástól számított két hónapon belül, és visszafizetjük a teljes befektetett összegedet.

Mi ennyire bízunk az általunk kínált ajánlatban! 

A legmegbízhatóbbak között vagyunk

A Piper Kft. 2003 óta a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált.
2020-ban pedig már Európa egyik vezető minősítő cége Magyarország legmegbízhatóbb cégeinek 0,63%-ába sorolta vállalkozásunkat, amire roppant büszkék vagyunk.
Ezt magyarországon 200-ból 1 vállalkozás érdemli ki.

Bisnode tanusitvany

 

 

A piacon egyedülálló oktatási rendszerrel készítünk fel

A Pipernél hatalmas hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne csak a szoftverünk legyen kiváló, hanem minden más is, ami hozzásegíthet ahhoz, hogy ki tudd használni a programban lévő maximális lehetőséget.

Ezért a program megvásárlása után számos oktatóanyagot fogsz kapni e-mailen, hozzáférhetsz folyamatosan bővülő online tudásbázisunkhoz, illetve a választott csomagodhoz tartozó zárt tematikus online oktatási felületeinkhez!

 

Magyar szakértői ügyfélszolgálatot adunk melléd

Az ügyfélszolgálat és támogatás nem csupán hangzatos szavak Nálunk, hanem elkötelezettség!

Mi büszkék vagyunk arra, hogy a piacon az egyik legerősebb magyar ügyfélszolgálati hátteret nyújtjuk. Így nem csak egy professzionális rendszert adunk a kezedbe,  hanem ügyfélszolgálatunkkal és a különböző edukációs csatornáinkon keresztül átadjuk a legjobb tudásunkat, így ha valami problémád van, akkor pillanatok alatt segíteni tudunk! Nem hagyunk magadra!

Nálunk az ügyfélszolgálaton asztalos mestertől, a Piper legjobb felhasználójától kérdezhetsz, ha bármiben elakadnál, minden hétköznap. Hiszen:

 • Partnerként gondolunk Rád

  Mi nem (csak) eladni akarjuk szoftverünket, hanem minden felhasználónkra hosszútávú partnerként gondolunk. Így elsődleges célunk a sikeres együttműködés fenntartása.

 

 • Akár személyesen is támogatunk

  Szeretnél teljeskörű, személyes oktatást a Piper3D bármely részéről? Valamely témából úgy érzed egy pár órás konzultációra lenne szükséged? Támogatási csomagjainkkal előre megbeszélt időben szakértő kollégánk interneten keresztül, vagy személyesen segít neked bármilyen témában a Piper3D használatával kapcsolatban.
 • Elérhetőek vagyunk

  Profi, magyar ügyfélszolgálatunk munkaidőben elérhető emailen és telefonon is, ha bármilyen elakadásod, kérdésed lenne.

 

 • Átadjuk a legjobb tudásunkat

  Hatalmas hangsúlyt fektettünk az elmúlt évben az online Tudástárunk, videós oktatóanyagaink fejlesztésére, így a program szinte minden porcikájáról pontos, átlátható leírásunk van, tele képekkel, videókkal. Így, ha valami nem világos, akkor pillanatok alatt megtalálhatod a precíz magyarázatát.

 

 • Folyamatosan fejlesztjük saját rendszereinket is

  Folyamatosan az elérhető legjobb szoftvereket használjuk mi is, hogy ügyfélszolgálatunk még gyorsabb, és precízebb legyen.

 

 

Mi alkotja a Piper3D látványtervező és gyártástámogató programot?

Az alap, amelyre minden épül:

Piper3D – Tervező program (370.000 Ft. + Áfa)

A teljes Piper3D lelke, mindennek a kiinduló pontja. Az alapprogram tulajdonképpen a keretrendszer, amit a hozzá vásárolható különböző adatbázisokkal teszel egyedivé.

 

A bútorgyártók legmegbízhatóbb munkatársa:

Piper3D – Gyártás-előkészítő modul (270.000 Ft. + Áfa)

A modul, ami elvégzi helyetted a piszkos munkát. Ráadásul töredék idő alatt, és számolási hiba nélkül. Ha bútort gyártasz, akkor elengedhetetlen.

 

A látványtervezés mestere

PipShow Pro - A látványtervezés jövője (270.000 Ft. + Áfa)

A modul, amivel laikusként is gyönyörű látványterveket és teljes 3D tervbejárást tudsz készíteni. Rendkívül gyorsan.

 

Amik megtöltik élettel a programot:

Piper3D adatbázisok, katalógusok (35.000 – 65.000 Ft. + Áfa, összesen közel 1.300.000 Ft + Áfa értékben)

A Piper3D prémium adatbázisaival szinte bármilyen belső teret megtervezhetsz, és a legjobb hazai gyártók cikkszám szerinti katalógusaiból szemezgethetsz.

A jelenlegi ajánlatunkban összeállítottunk 3 csomagot, amik az eddigi tapasztalataink szerint a legkelendőbbek.
Ha ezek közül a csomagok közül választasz, akkor akár közel féláron megvásárolhatod a teljes Piper élményt, a listaárainkhoz képest. És akár részletfizetéssel is kérheted, így havi pár 10.000 Ft-os áron is hozzájuthatsz a saját Piper3D programodhoz!

Kiemelt együttműködő partnereink

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK  – GY.I.K.

Nem vagyok nagy számítógépzseni. Nekem is menni fog?
Természetesen nem egyik napról a másikra megy varázsütésre, energiát kell majd bele fektetni. De azt ígérjük, hogy mi mindenben támogatni fogunk, hogy a lehető leghamarabb hasznot is hozzon neked a program. Rengeteg oktatóanyaggal, személyes támogatással, és egyéb eszközökkel fogunk támogatni. Ne aggódj emiatt!
Nincs CNC vezérelt gépparkom, nekem is jó a Megmunkálás modul?
Igen! Hisz olyan műhelyrajzokat nyerhetsz ki, amiken az összes megmunkálás precízen be van jelölve, tetszés szerint beméretezve, így a bútorok összeszerelése többé nem nyűg, hanem szinte gyerekjáték lesz.
Milyen számítógép kell a program használatához?
A Piper 3D Windows operációs rendszeren fut, de nem szükséges hozzá erőművet venned, egy átlagos gépen is elindul. Érdemes azért egy erősebb számítógépet összeraknod, hogy a tervezés problémamentes legyen. Írj nekünk, és küldünk egy részletes specifikációt! Ha nem értesz a számítógépekhez, mi örömmel segítünk kiválasztani neked a megfelelőt, az anyagi lehetőségeidhez igazodva. Keress meg minket nyugodtan ezügyben is!
Mi történik, ha tönkremegy a gépen, vagy elvesztem a telepítő kódom?
Abszolút semmi gond, a programot bármikor újratelepítheted, akkor is ha a géped bemondja az unalmast. Ha elveszted a kódot, akkor mi segítünk. Ha egyszer megvásárolod a programot, akkor az örökre a tied, és semmilyen körülmény nem akadályozhat meg ebben.
Mi van, ha megakadok a program használata közben, vagy valamit sehogy sem sikerül megoldanom?
Akkor egy kattintással eléred a hatalmas, folyamatosan fejlődő online tudástárunkat. Ha az sem segít, akkor még egy kattintás, és már fel is veheted a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol szakértő kollégáink gyorsan a segítségedre lesznek.
Hány gépen használhatom a programot?

A fenti csomagok egy számítógépen való használatra jogosítanak fel (viszont a programot bármikor, korlátlanul áttelepítheted egy másik számítógépre). Ha a cégednek több licenszre van szüksége, akkor az első utáni licenszekből 30% kedvezményt biztosítunk. Ha saját magad szeretnéd használni a programot több gépen (például van egy laptopod, amivel kimész ügyfélhez, és van egy asztali számítógéped az irodában), akkor van egy úgynevezett Tandem licenszünk, ami két gépen biztosítja a teljes körű használatot, de csak felváltva. Tehát fent lehet a program két gépen, de egyszerre csak az egyiken lehet használni. Több licenszre kérj tőlünk ajánlatot a piper@piper.hu címen, vagy hívj minket a 06-26-361-347-es számon!

Ha kijön egy új verzió, akkor azt meg kell vásárolnom?
Nem. Nincsen többé kötelező költsége a programnak. Ha például kijövünk a legújabb nagy verzióval, azt egy frissítési költségért megvásárolhatod. De csak akkor, ha szeretnéd. Ráadásul ez a költség csak töredéke lesz a mostani vételárnak. A kisebb programfrissítések, újítások ingyenesek, és a programod automatikusan jelezni fogja, ha megjelent egy új frissítés.

Kérdésed van az ajánlattal kapcsolatban?

piper@piper.hu

06-26-361-347