Piper 3D akciós csomag megrendelés részletfizetéssel

Nagyon köszönjük, hogy bizalmat szavazol nekünk.
Kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével add le megrendelésed.

A megrendelés menete

  • Válaszd ki mely csomagra van szükséged
  • Töltsd ki a megrendelő űrlapot. Ha cégnévre rendelsz, akkor figyelj az adószámra!
  • Mi azonnal elkészítjük és küldjük a megrendelésről a díjbekérőt email címedre.
  • Amint megérkezett az utalásod, elküldjük a végszámlát, aktiváljuk a csomagodat, és küldünk minden hozzá tartozó szükséges információt.

Segítségre szorulsz?

Hívj minket a 06-26-361-347-en, vagy a 06-70-314-3532 számon, vagy hagyj üzenetet a hello@piper.hu email címen.

Bisnode tanusitvany
Kettő, vagy több licenszet szeretnék!

Ha 2 vagy több licenszet szeretnél, keress meg minket egyedi még kedvezményesebb ajánlatunkért a 06-70-314-3532-es számon, vagy a piper@piper.hu címen.

A gyártás-előkészítő modult lehet külön használni?
A gyártás-előkészítés a berendezett helyiségben található bútorok alapján készül el, ezért ez a modul külön nem vásárolható meg. (Ettől függetlenül lehet külső listákat beimportálni például optimalizálásra, vagy manuálisan felvinni az anyagokat).

Ha bútorgyártással foglalkozol, akkor mindenképp ajánljuk a gyártás-előkészítő modult, hisz ezzel spórolhatod meg a legtöbb időt!

Kapok ÁFÁ-s számlát a fizetésről?

Természetesen. Amint a fizetésed megkérkezett, rendszerünk automatikusan kiállítja az ÁFA-s számlát a részedre.

Mi az a Tandem verzió?
A tandem verzió tulajdonképpen két teljes értékű licensz, csak felváltva lehet őket használni. Ideális, ha két gépen szeretnéd használni a programot, például egy laptoppal kimenni helyszínre, és az irodában egy asztali gépen használni.
Van a részletfizetésnek felára?

Igen, a részletfizetéses csomagoknak van egy kis felára. Összességében többet fiztetsz, mintha egyben fizetnéd ki a csomagokat, viszont sokkal kisebb egyszeri befektetéssel jár. Ha mégis inkább egyben fizetnél, akkor kattints ide.

Mik azok a személyes támogatási csomagok?
Minden segítségünk mellett lehetőséged van “kibérelni” szakértő kollégánkat, aki legjobb tudása szerint segít neked bármilyen kérdésben a program használatával kapcsolatban. Interneten keresztül rá tudunk csatlakozni a számítógépedre és segíteni a tervezésben, így el sem kell utaznod hozzánk a konzultációra irodánkba.

5 fekete-fehér észérv, hogy miért NEM kell félned ettől a befektetéstől

1. Garanciát vállalunk

Garantáljuk, hogy jó döntést fogsz hozni azáltal, hogy Piper 3D felsználó leszel. Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, mint amire számítottál, akkor 60 napon belül visszafizetjük a teljes vételárat.

2. A legjobb tudásunk szerint támogatunk

Mi nem addig foglalkozunk veled, amíg el nem adjuk neked a szoftverünkt. Utána méginkább. Ráadásul most ezekhez a csomagokhoz egy teljes, komplett képzést is adunk.

3. A hitelünk a fontosabb, mint a pénz

2003 óta szolgáljuk szoftvereinkkel a magyar vállalkozásokat. Bolondok lennénk eljátszani a hitelünket. Hogyan ajánlana bárki minket, ha lenne egy pici gyanú is felmerül velünk szemben, hogy esetleg visszaélünk az utalásoddal? Sehogy.

4. Már több, mint 1000-en választottak minket, köztük a legnagyobbak

Átléptük a bűvös 1000-es számot,  így már egy egész ezredet ki tudunk állítani a cégekből, akik a mi szoftvereinket választották. Ők a modern felfogású, fejlődni vágyó cégek, akik már most rengeteg időt, pénzt, és energiát takarítanak meg szoftverinkkel. Csatlakozol hozzájuk?

5. Európa egyik vezető cégminősítő vállalata a legjobb kategóriába sorolt minket

Büszkék vagyunk rá, hogy a Bisnode “AAA” tanúsítványával rendelkezünk, amit Magyarországon kb. 200-ból 1 vállalat kaphat meg. Ezt azt jelenti, hogy külső független szakértők szerint az ország legmegbízhatóbb cégei között vagyunk.