Piper kedvezményes csomagajánlat megrendelés

Nagyon köszönjük, hogy bizalmat szavazol nekünk. Kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével add le megrendelésed!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Segítségre szorulsz?

Hívj minket a 06-26-361-347-en, vagy a 06-20-510-8511-es számon, vagy hagyj üzenetet a hello@piper.hu email címen.

Kettő, vagy több licenszet szeretnék!

Ha 2 vagy több licenszet szeretnél, keress meg minket egyedi még kedvezményesebb ajánlatunkért a 06-70-314-3532-es számon, vagy a piper@piper.hu címen.

Nem magyar cégem van, ki tudtok állítani ÁFA mentes számlát?

Igen, ha rendelkezel EU-s adószámmal, akkor a rendszerünk ki tud állítani automatikusan ÁFA mentes díjbekérőt/számlát. A megrendelő űrlapon állítsd át a számlázási országot, majd add lejjebb add meg EU adószámodat.

Hogy működik a részletfizetés?

A részletfizetés úgy működik, hogy az első részletfizetés beérkezése után azonnal küldjük a hozzáférést a programhoz, majd 30 naponta a rendszerünk automatikusan 5 nappal a fizetési határidő előtt kiküldi az aktuális részletről a díjbekérőt.
Amint az utalás megérkezett, a rendszer  30 nappal meghosszabbítja a licenszhasználatot, és így tovább. Az utolsó részletfizetés megérkezése után a programot időkorlát nélkül lehet használni.

Mindig az aktuális részletet számlázzuk, nem kerül a teljes összeg egyszerre kiszámlázásra.

Ha kisebb csomagot veszek, azt később bővíthetem nagyobbra?

Bővíteni a Piper csomagokat bármikor lehet, viszont csak a modulokkal, egyesével, az épp aktuális áraink alapján (tehát például egy év múlva csomagot váltani nem lehet, csak úgy, ha minden modult megvásárolsz hozzá egyesével).

Kérdésed van az ajánlattal kapcsolatban?

hello@piper.hu

06-26-361-347

4 fekete-fehér észérv, hogy miért NEM kell félned ettől a befektetéstől

1. Garanciát vállalunk

Garantáljuk, hogy jó döntést fogsz hozni azáltal, hogy Piper 3D felsználó leszel. Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, mint amire számítottál, akkor 100 napon belül visszafizetjük a teljes vételárat.

2. A legjobb tudásunk szerint támogatunk

Mi nem addig foglalkozunk veled, amíg el nem adjuk neked a szoftverünkt. Utána méginkább. Ráadásul most ezekhez a csomagokhoz egy teljes, komplett képzést is adunk.

3. A hitelünk a legfontosabb, mint a pénz

2001 óta szolgáljuk szoftvereinkkel a magyar vállalkozásokat. Bolondok lennénk eljátszani a hitelünket. Hogyan ajánlana bárki minket, ha lenne egy pici gyanú is felmerül velünk szemben, hogy esetleg visszaélünk az utalásoddal? Sehogy.

4. Már több, mint 1000-en választottak minket, köztük a legnagyobbak

Átléptük a bűvös 1000-es számot,  így már egy egész ezredet ki tudunk állítani a cégekből, akik a mi szoftvereinket választották. Ők a modern felfogású, fejlődni vágyó cégek, akik már most rengeteg időt, pénzt, és energiát takarítanak meg szoftverinkkel. Csatlakozol hozzájuk?