Piper 3D

Tervező program

 

Küldetésünk, hogy világszínvonalú látványtervező és gyártástámogató szoftverrel segítsük a magyar bútoripari vállalkozásokat, hogy gyönyörű látványtervekkel könnyen több vevőt szerezzenek, és bútorgyártási hatékonyságuk növelésével rengeteg időt és pénzt spóroljanak meg.

próbáld ki

A Piper 3D egy professzionális, teljes egészében magyar fejlesztésű belsőépítészeti tervező szoftver, egyedülálló gyártás-előkészítő rendszerrel.  

Éve fejlesztjük

Országban használják

magyar céget támogatott már

iskola diákjai tanulják

Hisszük, hogy a megfelelő tervező program kiválasztása Téged is hozzásegíhet egy sikeresebb és hatékonyabb vállalkozás építéséhez.

A Piper 3D fejlesztésénél arra törekszünk, hogy használata mindenki számára elsajátítható legyen, mégis minden megvalósítható legyen vele. Felhasználóinkat folyamatosan, elkötelezetten támogatjuk kiemelkedő ügyfélszolgálatunkkal.

Segítségével olyan látványterveket készíthetsz, amikkel garantáltan több megrendelésed lesz, különösebb informatikai tudás és más programok ismerete nélkül

A bútorgyártóknak készített gyártás-előkészítő modulunk a berendezett terv alapján egy gombnyomásra kiadja az alaktrészjegyzéket, gyártási ár kalkulációt, műhelyrajzokat, táblaoptimalizálást, így hihetetlen mennyiségű időt és energiát spórolhatsz meg. Ugye tudnád mással tölteni a kiírások készítésével töltött hosszú órákat?

Látványterv és gyártáselőkészítés

A Piper 3D-t használók átlagban 32.6%-al keresnek többet, és heti 7.82 munkaórát spórolnak meg.*

*2019-es felmérésünk alapján, 503 Piper 3D felhasználó megkérdezésével

Szívügyünk, hogy támogassunk

Professzionális magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk mindenben a rendelkezésedre áll. 

Partnerként gondolunk Rád

Mi nem (csak) eladni akarjuk szoftverünket, hanem minden felhasználónkra hosszútávú partnerként gondolunk. Így elsődleges célunk a sikeres együttműködés fenntartása.

Elérhetőek vagyunk

Profi, magyar ügyfélszolgálatunk munkaidőben elérhető emailen és telefonon is, ha bármilyen elakadásod, kérdésed lenne.

Átadjuk a legjobb tudásunkat

Hatalmas hangsúlyt fektettünk az elmúlt évben az online Tudástárunk, videós oktatóanyagaink fejlesztésére, így a program szinte minden porcikájáról pontos, átlátható leírásunk van, tele képekkel, videókkal. Így, ha valami nem világos, akkor pillanatok alatt megtalálhatod a precíz magyarázatát. 

Folyamatosan fejlesztjük saját rendszereinket

Folyamatosan az elérhető legjobb szoftvereket használjuk mi is, hogy ügyfélszolgálatunk és támogatásunk még gyorsabb, és precízebb legyen.

Akár személyesen is támogatunk

Szeretnél teljeskörű, személyes oktatást a Piper 3D bármely részéről? Valamely témából úgy érzed egy pár órás konzultációra lenne szükséged? Személyes támogatási csomagjainkkal előre megbeszélt időben szakértő kollégánk interneten keresztül, vagy személyesen segít neked bármilyen témában a Piper 3D használatával kapcsolatban.

Mióta használjuk a Piper-t sokkal több bútort adunk el, könnyebben fogjuk meg a vásárlókat, átlagban 10 elkészített látványtervből 9 megrendelés lesz! Több mint 10 éve használjuk a Pipert, eközben a szoftver folyamatos fejlődésen ment keresztül, nincs jobb választás Magyarországon!

Pálszabó József

Tulajdonos, Tiszaker Center Kft.

Tökéletes tervek készíthetőek, különösebb informatikai tudás nélkül. Elég ha valaki az asztalos szakmában, és a használandó anyagokban jártas. Hatalmas segítséget nyújtottak az oktató videók. Nagyon kedves, segítőkész csapatot ismertem meg.

Takácsné Nagy Krisztina

Jelenleg Európa egyik vezető tervező, emelett egyedüli gyártáselőkeszítő programja! Nyugodt szívvel ajánlom asztalos kollégáknak, belsőépítészeknek! Egyszerű, gyors, könnyen tanulható! Gyönyörű látványtervek, anyag lista, azonnali árkalkuláció! 100% os siker a megrendelések terén! Büszke vagyok, hogy magyar fejlesztés!

Baranyai Péter

Tulajdonos, Tischlerei Peter Baranyai

Hihetetlen öröm, hogy használhatom a programot. 10 éves álmom vállt valóra a program megvásárlásával. Egyszerű, gyors, tökéletes. A csapat segítőkész, kedves, szuper. Köszönöm 
Fodor Krisztina

szárnyald túl a vevőd elvárásait

A látványterv készítés néhány éve még kiváltság volt, hatalmas versenyelőny.

Manapság egyre inkább elvárás az ügyfelek részéről, és a jövőben egyre inkább az lesz. 

Ne halogass tovább, és ne érd be a középszerűséggel!
Miért ne készíthetnél olyan látványterveket, amik minden elvárást felülmúlnak, úgy, hogy még az egész napod se megy rá?! 

Kérdéseid vannak?

jelentkezz konzultációra

Foglalj egy 20 perces online konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz a Piper 3D-vel kapcsolatban.

Kérj egy személyre szabott ajánlatot tőlünk! Kollégánk segít összeállítani pont azt a csomagot, amire szükséged van.

a pipercsapat

Csapatunk célja, hogy kiváló értéket teremstünk felhasználóink számára, és egyedülálló támogatással lehetővé tegyük, hogy ezt az értéket ki is tudják használni.

tiry döme

A Csapatfelelős

böszörményi andrea

Ügyfélkapcsolati Vezető

madarász gergő

Fejlesztés Irányító

holl kamill

3D és adatbázis fejlesztő Mester

lencse vince

Őstehetség Fejlesztő
külsős munkatárs

szabó lászló

Ügyfélelégedettség Felelős